Popular Posts

Thursday 21 November 2013

ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ, ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ;


ΚΥΡΙΕ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ¨ είναι η προσευχή που ο Χριστός θα απαντήσει και την δύναμη καταστολής της αμαρτίας θα δώσει στο παιδί που τον έχει ασπαστεί και επιθυμεί τις απο τις αμαρτωλές συνήθειες του και συμπεριφορά του να απελευθερωθεί.

Στον αμαρτωλό που στον Χριστό έχει δοθεί και Σωτήρα του δεχτεί η δύναμη καταστολής της αμαρτίας πάντοτε αυξάνεται στο επίπεδο που είναι αποφασισμένος μ' όλη του την καρδιά να δώσει την μάχη και μ'ολο του το είναι στον Θεο να υποταχθεί και την αμαρτία ν'αντισταθεί ....

Ο Ιησούς Χριστός δίνει την δύναμη καταστολής της αμαρτίας σε κάθε αμαρτωλό, που μ' όλη του την καρδία απ'αυτόν έχει εξαρτηθεί και απο την αμαρτία που τον αιχμαλωτίζει επιθυμεί ν'απελευθερωθεί.

Το Άγιο Πνεύμα, ο ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΣ που ο Χριστός δίνει σε κάθε ΓΝΗΣΙΟ του παιδί, θα βοηθήσει κάθε δοσμένο σ' Αυτόν πιστό την αμαρτία να την αντισταθεί και διαδοχικά και σταθερά YΠΟΤΑΣΣΌΜΕΝΟΣ και εξαρτώμενος από τον ίδιο και το Άγιο του Πνεύμα να νικήσει !!!

Το πιστό παιδί του Κυρίου ΠΑΥΕΙ να ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ και να σουλατσάρει σε σαλόνια, και χώρους αμαρτίας, ζει αγωνιστικά γνωρίζοντας καλά οτι ο αντίπαλος και ΕΧΘΡΟΣ του ο διάβολος περιφέρεται σαν το λιοντάρι που βρυχάται και παραμονεύει να τον καταβροχθίσει ( Α.Πέτρου 5:8) και με κάποιο πειρασμό να τον εξαπατήσει, ΤΣΑΚΙΣΕΙ,ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΕΙ και ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΕΙ, αλλα το Αγιο Πνεύμα ο ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΣ που ΕΙΝΑΙ στο πλευρό του ΜΠΟΡΕΙ κάθε βοήθεια και προστασία να του ΔΩΣΕΙ αν επαγρυπνεί και μ'ολη του το ειναι επιθυμεί την αμαρτία και τους πειρασμούς να τους νικα και καθε μέρα πιο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ στην ευλογία του Χριστού να ΖΕΙ !!!

O λόγος του Κυρίου για κάθε γνήσιο πιστό, που του εχει δοθεί και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ του τον έχει δεχτεί ειναι οτι ο Θεός ΔΕΝ θα επιτρέψει να δοκιμαστεί περισσότερο απ'οτι μπορεί ν'αντέξει, αλλά μαζί με την δοκιμασία θα του ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ και τον τρόπο για να μπορέσει να αντέξει (Α.Κορινθιους 10:13) και να βγει νικητής !

"Επιθυμώ να βγαίνω νικητής σε κάθε μάχη μου εναντίον της αμαρτίας"
Eιναι εφικτό, δυνατόν αν ΥΠΟΤΆΣΣΕΣΑΙ στον ΚΥΡΙΟ !!!

Το Άγιο Πνεύμα είναι αυτό που μας δίνει την δύναμη, και αν ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΕΘΑ στον ΚΥΡΙΟ, θα μπορούμε κάθε αμαρτία να την αντιστεκομεθα και να βγαίνουμε νικητές. Αμήν.
Γιατί τα δικά μας OΠΛΑ δεν είναι αυτού του κόσμου αλλα έχουν την ΔΥΝΑΜΗ του Θεού (Β.Κορινθιους 10:4) και η Πανοπλία του Κυρίου μας είναι πολύ πιο ΔΥΝΑΤΗ απο την ΑΜΑΡΤΙΑ και μας χορηγεί την δύναμη να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ στα Ουρανια πονηρά πνεύματα ( Εφεσιους 6:11-19) και με ΠΡΟΣΕΥΧΗ πάντα να βγαίνουμε νικητές !!

No comments:

Post a Comment