Popular Posts

Saturday 16 November 2013

ΟΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ, ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ.

«Σας το λέω και σας το τονίζω, όποιος δεν μπαίνει απο την ΠΟΡΤΑ  στο μαντρί των προβάτων, αλλα πηδάει απο αλλού ειναι κλέφτης και ληστής».Ιησούς Χριστός 
Φίλε μου , είναι παράλογο  να ελπίζεις στην Δεξίωση του βασιλιά να παρευρεθείς άλλα το κατώφλι της  ΠΟΡΤΑΣ του ΠΑΛΑΤΙΟΥ ν'αρνείσαι να το διαβεις. 
Φίλε, ο Κύριος Ιησούς  Χριστός είναι το κατώφλι και η ΠΟΡΤΑ του ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ και αν για τους δικούς σου μυστήριους λόγους αρνείσαι ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς, στον Παράδεισο δεν θα μπεις γιατί άλλη ΠΟΡΤΑ δεν υπάρχει, και έχεις ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ τον Πατέρα Θεό, που έστειλε τον Γιο του τον Αγαπητό να σταυρωθεί και τις αμαρτίες μας πάνω του να φορτωθεί  -ώστε όσοι τον Εμπιστευτούν και Σωτήρα τους τον δεχτούν (Ιωάννης 1:12-13,3:16)- ριζικά απο τις αμαρτίες τους να Απαλλαχθούν και στην κρίση να μην βρεθούν,(Ιωάννης 3:16-18) αλλά χάρη στην δική του ΘΥΣΙΑ, ΠΛΗΓΗ να γιατρευτούν (Α.Πέτρου 2:24) δηλαδή απ' όλες τους τις αμαρτίες να ΣΥΓΧΩΡΗΘΟΥΝ και στον  Παράδεισο να ΜΠΟΥΝ !!! 

Φίλε, ο Χριστός είναι η Κιβωτός της Σωτηρίας και όπως αν κάποιο απο τα χιλιάδες ζωα που είχαν την Ευκαιρία να μπουν στην κιβωτό και να ΣΩΘΟΥΝ, αρνιόταν στην Κιβωτό να μπει, αυτό το ζώο θα χανόταν, ετσι και εσύ στον παράδεισο δεν θα μπεις αν  απο την ΠΟΡΤΑ των προβάτων αρνηθείς να μπεις, αν τον ΧΡΙΣΤΟ τον Καλό ΠΟΙΜΕΝΑ αρνηθείς  προσωπικό Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ ! 

Φίλε μου, όπως τον καιρό του κατακλυσμού, τα ζώα που στην κιβωτό της Σωτηρίας δεν μπήκαν όλα χάθηκαν, το ίδιο και σήμερα όσοι τον ΑΜΝΟ του Θεού που σηκώνει την αμαρτία  του κόσμου(Ιωάννης 1:29) αρνηθούν ΣΩΤΗΡΑ τους να τον Δεχτούν και αυτοι το ιδιο θα ΧΑΘΟΥΝ. 

 Φίλε ο Χριστός τόνισε και είπε: « ΕΓΩ, ΕΙΜΑΙ η ΠΟΡΤΑ των προβάτων. Αν κανείς ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ'ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΕΙΣΟΔΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙ.Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή»(Ιωάννης 10:9) 
Απελευθερώσου  από την αυταπάτη οτι Χωρίς ν'ανοίξεις την καρδία σου στον ΧΡΙΣΤΟ στον ΑΡΧΙΠΟΙΜΕΝΑ των προβάτων - και  προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς- στον παράδεισο θα μπεις. 
Στον παράδεισο φίλε μου είναι  ευπρόσδεκτοι μέσω της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΡΤΑΣ, όλοι οι μετανιωμένοι Αμαρτωλοί που τον Βασιλέα των Βασιλέων και Κύριο των Κυρίων Ιησού ΧΡΙΣΤΟ προσωπικό  ΣΩΤΗΡΑΣ τους τον δεχτούν !!! (Ιωάννης 1:12-13) 

Σου εύχομαι απ'όλους τους φόβους σου και ενδοιασμούς σου ν'απαλλαχθείς και τον Κύριο Ιησού Χριστό ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς και στον παράδεισο και εσύ να μπεις. Αμήν !

No comments:

Post a Comment