Popular Posts

Saturday 23 November 2013

Ω ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ ΚΑΘΕ ΑΜΑΡΤΙΑ.

Φίλε μου, αν η αμαρτία αγγίζει την άκρη της μύτης σου και  παρόλο που προσπαθείς δεν μπορείς την βαθιά ριζωμένη αμαρτία σου να ξεφορτωθείς ο Κύριος θέλει να σε βοηθήσει και δύναμη να σου δώσει για πάντα από το βαθιά ριζωμένη στην καρδιά σου αμαρτία να απελευθερωθείς.

Φίλε, δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να μπορεί να κρυφτεί απ τον ΘΕΟ - ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ- αλλά ΟΛΑ είναι  ΓΥΜΝΑ και ΦΑΝΕΡΑ στον Θεό που και θα δώσουμε λόγο.(Εβραίους 4:13)

Φίλε, ο Θεός σ'αγάπα και θέλει να σε βοηθήσει απο την αμαρτία σου που τόσα χρόνια προσπαθείς να την ξεφορτωθείς ν'απαλλαγείς, γι' αυτό  μην διστάζεις να τρέξεις στον Χριστό και την βοήθεια του να ζητήσεις απο την αμαρτία σου να σε συγχωρέσει,να σε πλύνει.(Α. Ιωάννου 1:7) και δύναμη να σου δώσει από την παλιά βαθιά ριζωμένη αμαρτία σου για πάντα να απαλλαγείς και από σημερα και μπρος  ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ  και ΝΙΚΗΤΗΣ να προχωράς !

Φίλε, αυτός που αρνείται ν' αλλάξει και την διόρθωση περιφρονεί, από τον Κύριο σκληρά θα τιμωρηθεί, γιατί στον Κύριο δείχνει ανυπακοή.
Φίλε, ΔΕΞΟΥ την ΔΙΟΡΘΩΣΗ του Κυρίου, ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ για την αμαρτία σου που σ'έχει αιχμαλωτίσει ,και ο Κύριος θα σε δεχτεί, από  την αμαρτία σου θα σε πλύνει και βοήθεια και δύναμη θα σου Δώσει από τα δίχτυα της να βγεις «Αν  εμείς ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ τις αμαρτίες μας <και Εξυπακούεται ότι καρδιακά ΜΕΤΑΝΙΏΝΟΥΜΕ> Αυτός -ο Κύριος- είναι ΔΙΚΑΙΟΣ, ώστε να μας ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ τις αμαρτίες και να μας ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ απο κάθε αδικία. Αν αρνηθούμε να παραδεχτούμε οτι έχουμε αμαρτήσει τοτε τον παρουσιάζουμε για Ψεύτη και ο ΛΟΓΟΣ του ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ μέσα μας ! (Α.Ιωάννου 1:9)

Φίλοι, ο Κύριος έχει εξαιρετικά σχέδια για όλα τα παιδιά του, και θα τα εκπληρώσει αν ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ, ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ Σ' ΑΥΤΟΝ και την ΒΟΗΘΕΙΑ του και την ΠΑΡΟΥΣΙΑ του στην ΖΩΗ τους του ΖΗΤΗΣΟΥΝ.(Ματθαίος 11:28,Ιωάννης 1:12-13, Αποκάλυψη 3:20) γι' αυτό μην διστάζετε τον Χριστό ανεπιφύλακτα να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ και ολες τις αμαρτίες σας να του ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ και  την βοήθεια του θα σας ΔΩΣΕΙ  ωστε απο κάθε βαθιά ριζωμένη αμαρτωλή συμπεριφορά ν'απαλλαγείτε και με την δική του δύναμη τους πειρασμούς να αγνοείτε. (Α.Ιωάννου 1:9).


ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΖΗΤΩ, ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΘΕ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ, ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΒΡΕΘΩ. Είναι η προσευχή που ο Χριστός θα την απαντήσει και την Βοήθεια του θα σου δώσει μαζι του να προχωράς και την αμαρτία με την δική του χάρη να την ΝΙΚΑΣ. Αμήν !

Φίλε με δυο κουβέντες, Χωρίς στον Χριστό να δοθείς την αμαρτία ποτέ  δεν θα την νικήσεις αλλά απ'αυτήν θα ΝΙΚΗΘΕΙΣ ,και αν στον Χριστό την καρδιά σου ΔΕΝ την Δόσεις μακριά του με τις αμαρτίες σου μετά θάνατο θα αποκλειστείς γιατί  ΜΟΝΟ το ΑΙΜΑ του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ μας ΠΛΕΝΕΙ απο ΚΑΘΕ ΑΜΑΡΤΙΑ .(Α. Ιωάννου 1:7)

Αν ήταν ο Ουρανός σφοντύλι,
και τα σύννεφα βροχή,
Δεν θα μπορούσανε μαζί,
την αμαρτία μου να πλύνουν,
Αλλ' ο Ιησούς Χριστός  ΜΠΟΡΕΙ !
από  κάθε αμαρτία να με πλύνει,
και δύναμη να μου δώσει
Όλες να τις αντισταθώ,
και ΝΙΚΗΤΗΣ να ΒΓΩ,
Και μαζί του μια  μέρα,
Στο πλευρό του να ΣΤΑΘΩ !!!  

No comments:

Post a Comment