Popular Posts

Sunday 17 November 2013

ΣΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ AΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.

Αν αποφασίσεις τον Χριστό Σωτήρα σου να μην τον δεχτείς μακριά του μια μέρα πικρά θα μετανοήσεις και μακριά του την Αιώνια Ζωή θα ζήσεις.

Θα στέψω την ζωή μου με τη χαρά του Κυρίου και μετά το θάνατο μ' Αυτόν στον παράδεισο θα μπω λέει ο αμαρτωλός που έχει πιστέψει στον Κύριο, και με τον Κύριο επιθυμεί όλες τις ημέρες της Ζωής του να ζει ! 
Αλλά  με λύπη, πίκρα, και απογοήτευση θα στέψει την Ζωή του ο  αμαρτωλός που αποφάσισε  τον Χριστό Σωτήρα του να μην τον δεχτεί, Αυτός μακριά του μετά θάνατο για πάντα θα βρεθεί!
Φίλοι, υπάρχουν μόνο δυο δρόμοι που στην αιώνια Ζωή οδηγούν, ο  παραδοσιακός ευρύχωρος της ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ που  γεννιόμαστε μέσα σ'αυτόν, και που δεν απαιτεί καμία αυτοθυσία, και πολλοί είναι εκείνοι που σ'αυτόν προχωρούν  και στον χαμό οδηγεί, και ο ΣΤΕΝΟΣ της προσωπικής ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ με τον Χριστό, που απαιτείΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ του Εγώ μας και της ανεξαρτησίας μας, αλλά που στην Βασιλεία του ΧΡΙΣΤΟΥ οδηγεί !! (Ματθαίος 7:13-14)   

Δηλαδή αυτό  που θέλω να τονίσω είναι ότι η Αγία Γραφή αναφέρει ότι υπάρχουν μόνο δύο κατηγορίες  ανθρώπων , αυτοί που θα πάνε στον Παράδεισο, τα πρόβατα, επειδή μ'όλη τους την ΚΑΡΔΙΑ τον  ΧΡΙΣΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ.(Ιωάννης 1:12-13,3:16) και εκείνοι που θα καταλήξουν στην κόλαση -οι κατσίκες-  επειδή ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ Ν'ΑΝΟΙΞΟΥΝ τις καρδιές τους και τον Χριστό ΣΩΤΗΡΑ τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ, Γι 'αυτό πολύτιμοι φίλοι  απαντήσετε στην κλήση του Κυρίου ( Ματθαίος 11:28 Αποκάλυψη 3:20) ώστε και εσείς στην ευλογία του να μπείτε και πότε να μην χαθητε (Ιωάννης 10:9)
Θα χαίρομαι και θα ευδαιμονίζουμε στον Κύριο  όλες τις ημέρες της ζωής μου, ανοίγοντας την καρδιά μου σ 'Αυτόν.(Αποκάλυψη 3:20) είναι ο ύμνος της καρδιάς κάθε αμαρτωλού που τον Χριστό ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ και Σωτήρα του τον δέχτηκε, και εύχομαι να είναι κι' ο δικός σου και η επιθυμία της καρδιάς σου.
Θα σε χαροποιησω Κύριε μου και θα είσαι περήφανος για μένα λέει το παιδί του Κυρίου, που  ο ανοίξει την καρδιά του στον Χριστό και στην ευλογία του μπήκε, και ελπίζω και  εσυ ανεπιφύλακτα να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ, Σωτήρα σου να τον δεχτείς, και με την χαρά της ΣΩΤΗΡΙΑΣ που χαρίζει σε κάθε αμαρτωλό που με ΠΙΣΤΗ επιστρέφει σ΄ Αυτόν και εσυ να πλημμυρίσεις.(Eφεσιους 2 :8 - 9 )
Θα χαίρομαι στον  στον Κύριο παντοτινά , ανοίγοντας την καρδιά μου σ 'Αυτόν . ( Αποκάλυψις 3:20 )   είναι ο ύμνος της καρδίας μου !
«Έβαλα την ελπίδα και την εμπιστοσύνη μου σε σένα  Κύριε  μου» είναι η προσευχή που επικυρώνει την απόφαση της καρδιάς εκείνου που αποφάσισε  τον Χριστό ν'ακολουθήσει όλες τις ήμερες της Ζωής του και στην Αιώνια Ζωή, στον παράδεισο μαζί του να βρεθεί. Αμήν!!!

Φίλε μου, σου εύχομαι μ΄όλη σου την καρδιά στον Χριστό να δοθείς γιατί η  αδιαφορία προς τον Κύριο είναι η  ασυγχώρητη αμαρτία που για πάντα  μακριά του  θα σε κρατήσει.

No comments:

Post a Comment