Popular Posts

Sunday 10 November 2013

ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΔΕΧΤΕΙΣ

Γιατί καμία καθυστέρησης στη Ζωή δεν έχει Αιώνιες συνέπειες, εκτός αν ξαφνικά η Ζωή μας κοπή και τον Χριστό Σωτήρα μας δεν τον έχουμε δεχτεί, τότε για πάντα στην κόλαση θα έχουμε χαντακωθει !

Φίλε, αν επιθυμείς στην ΣΩΤΗΡΙΑ του Κυρίου να συμπεριληφθείς τώρα που είναι αρχή ενεργείς. Τώρα την επιθυμία σου στον Κύριο γνωστοποιείς και του Ζητάς απ' όλες σου τις αμαρτίες να σε συγχωρέσει και την ΣΩΤΗΡΙΑ του να σου χαρίσει. Δεν παραμένεις αδρανής μέχρι την τελευταία στιγμή, γιατί δεν είσαι Κύριος της Ζωής και δεν έχεις καμία βεβαίωση ότι αύριο θα Ζεις !

Αφού χρειάζομαι σωτηρία δεν παίζω ρωσική ρουλέτα, δεν αψηφώ την επιθυμία μου για σωτηρία, ούτε την αφήνω άγνωστη μέχρι την τελευταία στιγμή, γιατί την τελευταία στιγμή ποτε δεν την ξέρεις και ο αιφνιδιασμός είναι πάντα απρόβλεπτος.
Θα πετάξω στον Κύριο, και μαζί του μετά θάνατο θα βρεθώ, αν από τώρα δηλώσω πόσο πολύ τον αγαπώ και ΑΝΟΙΞΩ την ΚΑΡΔΙΑ μου και Σωτήρα μου τον ΔΕΧΤΩ !! 
Φίλε μου «Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε και δεν τον δέχτηκαν. Σ'όσους όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ -καρδιακα τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ- σ' αυτούς έδωσε την εξουσία να γίνουν παιδιά Θεού. Κι'αυτοί γεννήθηκαν ξανά ΟΧΙ από σαρκική μείξη, ούτε από πρωτοβουλία και ενέργεια ανθρώπου αλλά από τον ΘΕΟ γεννήθηκαν» (Ιωάννης 1:12-13)

Πολύτιμη Ψυχή ο Κύριος κάλεσε όλους στον ΙΔΙΟ να ΤΡΕΞΟΥΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ για να βρουν (Ματθαίος 11:28), στον ίδιο να αποτανθούν για να ΞΕΔΙΨΑΣΟΥΝ και Ποτάμια Ζωντανού νερού< δηλαδή Άγιου Πνεύματος> απ' αυτούς να ΞΕΧΥΘΟΥΝ.(Ιωάννης 7:37-38) στον ίδιο να ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ για να ΣΩΘΟΥΝ.(Ιωάννης 10:9) και βεβαίωσε όλους οτι ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ όποιον ΠΑΕΙ Σ' ΑΥΤΟΝ αλλά θα τον αναστήσει την έσχατη ημέρα «Αυτόν που ΕΡΧΕΤΑΙ σε ΜΕΝΑ, αυτόν ΟΧΙ, δε θα τον αποδιώξω.....Κι' Εγώ θα τον αναστήσω την έσχατη ήμερα»(Ιωάννης 7:37-40)

Φίλε, σήμερα ΑΝΟΙΞΕ την καρδιά σου στον Χριστό, σήμερα παραδώσου σ' Αυτόν, σήμερα πες του οτι τον Αγαπάς, και μαζί του θέλεις μετά θάνατο να βρεθείς.

"Κύριε Ιησού Χριστέ, σου Ζητώ να με συγχωρέσεις που τόσα χρόνια το κάλεσμα σου το αγνοούσα, και σου ανοίγω την καρδία μου και σε παρακαλώ ΕΛΑ να ΖΗΣΕΙΣ μαζι μου ΟΛΕΣ τις ημερες της Ζωης μου. Είμαι δικός σου" Είναι η προσευχή που με τον Χριστό για πάντα θα σε συμφιλιώσει, και την Αιωνία ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Ζωή μαζί του θα σου δώσει  !

No comments:

Post a Comment