Popular Posts

Monday 4 November 2013

Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Ν’ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ.

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝΤΗΧΕΙ
ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΩ ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΩ.
Γιατί στην βασιλεία του Χριστού δεν θα μπει ο καθένας που του λεγει “Κυριε, Κυριε” και διστάζει την καρδιά του να την ανοίξει και Σωτήρα του να τον δεχτεί (Αποκαλυψη 3:20.Ιωαννης 1:12-13) αλλα μονο ο ταπεινός την καρδιά που απο τον Χριστο εξαρτηθεί και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ. (Ιωαννης 1:12-13,3:16,36,5:24,10:9,27 14:6,Ρωμαιους 3:23-25,Αποκάλυψη 3:20)

Γιατί εξάλλου πιστά Παιδιά  του Κυρίου δεν είναι ολοι οι βαπτισμένοι, οπως και ποτε δεν ησαν ολοι οι Περιτμημενοι Ιουδαίοι γιατι τονιζει η γραφή οτι  ΠΙΣΤΟΣ ειναι εκείνος που ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙ στον ΘΕΟ κι έχει ΠΕΡΙΤΜΗΘΕΙ- στην καρδια του, και ΟΧΙ απλώς τυπικά παραδοσιακα,που όμως  η καρδιά του ΑΠΕΧΕΙ απο τον ΘΕΟ.(Ρωμαίους 2:28-29) αλλα που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ στον Θεο/ΧΡΙΣΤΟ έχει ΔΟΘΕΙ και που η περιτομή του δεν ηταν απλώς Σαρκική παραδοσιακή, αλλα ατομική και  ΚΑΡΔΙΑΚΗ !!!
Γιαυτό και γνήσιος Χριστιανός είναι Μονο ο ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ Χριστιανός που τον Χριστό εχει ΑΣΠΑΣΤΕΙ και Σωτηρα του δεχτεί και όχι κάθε Χριστιανός της Ταυτότητας !!!

Δεν θα αναγνωρίσω κανέναν που δεν άνοιξε την καρδιά του σε μένα λεγει ο Κυριος.
«ΠΟΤΕ δεν σας ΓΝΩΡΙΣΑ, φύγετε απο μενα εσεις που το εργο σας ειναι η ανομια»(Ματθαίος 7:23) θα ακούσουν ολοι οσοι αρνήθηκαν στον Χριστο να δοθούν και προσωπικό Σωτήρα τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ!

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝΤΗΧΕΙ
ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΩ ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΩ.

Η λύτρωσης σου συμμετέχει με την καρδιά σου. Αν τον Χριστό Σωτήρα σου τον Δεχτείς και ομολογήσεις οτι πράγματι ειναι ο Κύριος της ζωής σου, απο τον ιδιο θα σωθείς γιατι λεει η γραφη «Αν ομολογήσεις με το στόμα σου πως ο Ιησούς ειναι ΚΥΡΙΟΣ, και ΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ με την ΚΑΡΔΙΑ σου  πως ο θεος τον ανάστησε απο τους νεκρούς ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ. Διοτι με την ΚΑΡΔΙΑ πιστεύει κανεις για να ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ  και με το στομα ΟΜΟΛΟΓΕΙ για να ΣΩΘΕΙ!!!»(Ρωμαιους 10:9-10)

Κύριε Ιησού Χριστέ, σου δίνω το Ελεύθερο να κάνεις οτι θέλεις στη ζωη μου ώστε στην βασιλεία σου να μπω. Είναι η προσευχή που ο Χριστός θα απαντήσει και στην Ευλογία του θα σ' οδηγήσει και με το Αγιο του Πνεύμα θα σε σφραγίσει!!! 

No comments:

Post a Comment