Popular Posts

Sunday 11 August 2013

MΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

Γιατί πολλοί είναι εκείνοι που ενώ γνωρίζουν την αλήθεια οτι ο Χριστός μόνον Σώζει και ΔΙ 'ΟΥΔΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠ' ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΔΟΣΜΕΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΘΟΥΜΕ.(Πράξεις 4:12) δια συμφεροντολογικούς λόγους αποσιωπούν την αλήθεια, και υποστηρίζουν διδαχές που αντιτάσσονται στην αλήθεια και στην απώλεια οδηγούν.

Υποστηρίζουν ότι ΧΩΡΙΣ στον Χριστό ν'ανοίξεις την καρδιά σου και συνειδητά και καρδιακά να του δοθείς και να τον εμπιστευτείς, χάρη στις πρεσβείες και μεσιτείες της Παναγίας και των Αγίων θα σωθείς, παρόλο που το κάλεσμα του να τον καλωσορίσεις στην καρδιά σου επιμένεις να το αγνοείς.

Φίλε, ο ΘΕΟΣ είναι ΘΕΟΣ ζηλότυπος, και δεν θέλει κανείς να χαθεί αλλά όλοι να ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ.(Τιμόθεος 2:3) Θέλει όλοι την ΑΛΗΘΕΙΑ Ν'ΑΣΠΑΣΤΟΥΝ οτι ΕΝΑΣ Ο ΘΕΟΣ κι ΕΝΑΣ Ο ΜΕΣΙΤΗΣ μεταξύ Θεού και ανθρώπων, ο άνθρωπος Ιησούς Χριστός, που πρόσφερε τη Ζωή του ως λυτρο για ΧΑΡΗ όλων(Α.Τιμόθεου 2:5), και ανοίγοντας την καρδιά τους στον Χριστό στην Αιωνία Ζωή να μπουν.(Αποκάλυψη 3:20) Και θέλει να γνωρίζουν οτι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει ανάγκη από μεσολαβητή η μεσίτη για να ΕΙΣΑΚΟΥΣΘΕΙ από τον ΣΠΛΑΧΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟ που έδωσε τη Ζωή του Λυτρο για την δίκη μας απελευθέρωση από την τιμωρία της αμαρτίας (A.Tιμοθεου 2:6) και που στοργικά καλεί, κάθε κουρασμένο και βαριοφορτωμενο αμαρτίες και έγνοιες Σ'ΑΥΤΟΝ να έρθει ώστε την πολυπόθητη Ανάπαυση να μπει : «ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ που ειστε ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΤΑΚΟΠΟΙ και ΒΑΡΙΟΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ Μ'ΕΓΝΟΙΕΣ και ΕΓΩ θα σας ΞΕΚΟΥΡΑΣΩ»(Ματθαίος 11:28)

Φίλε, η απελευθερωτική Αλήθεια είναι μια, οτι Χάρη στην Θυσία του ΧΡΙΣΤΟΥ τώρα ο κάθε αμαρτωλός χωρίς μεσολαβητές και μεσίτες είναι ΕΥΠΡΟΣΔΕΧΤΟΣ από τον ΘΕΟ, γιατι ο Χριστός με μια και Μοναδική θυσία -μεσω του ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ δηλαδή του σώματος του- ΑΝΟΙΞΕ τον δρόμο στα ΑΓΙΑ των ΑΓΙΩΝ ( Εβραίους 10:12,19-20) ώστε όποιος αμαρτωλός στον Χριστό ΔΟΘΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του ΔΕΧΤΕΙ να μην χαθεί, άλλα να έχει Αιώνια Ζωή. (Ιωάννης 1:12-13,3:16,5;24)

 "Kύριε Ιησού Χριστέ, σου δίνομαι, σου Παραδίνομαι, είμαι δικός σου. Γενηθητω το θέλημα σου στη Ζωή μου"Είναι η προσευχή που Σώζει τον μετανοήσαντα και πιστευσαντα στον Χριστό αμαρτωλό!

Φίλε, σου εύχομαι στον Χριστό χωρίς δισταγμό να του ΔΟΘΕΙΣ, Σωτήρα σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ,και στην Αιώνια Ζωή και εσύ να μπεις. Αμήν!

No comments:

Post a Comment