Popular Posts

Wednesday 7 August 2013

" ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΧΑΡΙΣΕ ΜΟΥ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΟΥ"

Είναι η ευχή που αν στην χάρη του Χριστού έχεις πιστέψει και καρδιακά τον έχεις ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ, ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα την απαντήσει και την ΣΩΤΗΡΙΑ του θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ !!! 

Ο αμαρτωλός που γνωρίζει οτι είναι αμαρτωλός, και έχει πιστέψει οτι μόνο χάρη στην ΧΑΡΗ του ΧΡΙΣΤΟΥ στην Βασιλεία του θα μπει,(Εφεσιους 2:8-9) επικυρώνει την Πίστη σ'Αυτόν ομολογώντας την Εξάρτηση του απο Αυτόν και την Επιθυμία του μαζι του να Ζήσει και στην ευλογία του να μπει, και χάρη στην ΟΜΟΛΟΓΙΑ των χειλιών του γίνεται Ευπρόσδεκτος από τον ΘΕΟ.(Ρωμαίους 10:9-10) 

Η ομολογία του αμαρτωλού οτι με τον Χριστό θέλει να ζήσει, είναι αυτή που ο Χριστός θα τιμήσει και Αιώνια Ζωή στον μετανοημένο και επιστρεψαντα σ 'Αυτόν ανάξιο αμαρτωλό θα χαρίσει. « Όσοι ΔΕΧΤΗΚΑΝ τον Χριστό,< δηλαδή τον καλωσόρισαν Κύριο στη Ζώη τους> σ'αυτούς ο Χριστός ΕΔΩΣΕ το προνόμιο να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ. Να ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΧΙ απο σαρκική μείξη, ΟΤΕ απο πρωτοβουλία και ενέργεια ανθρώπινη, ΑΛΛΑ από τον Θεο» (Ιωάννης 1:12-13)

<< Εαν ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ με το στόμα σου τον Ιησού Χριστό Κύριο σου, και πιστέψεις με την καρδία σου οτι ο Θεός τον ανάστησε απο τους νεκρούς θα ΣΩΘΕΙΣ. Πραγματικά, όποιος ΠΙΣΤΕΥΕΙ με την ΚΑΡΔΙΑ του ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ μπροστά στον Θεο, και όποιος ΟΜΟΛΟΓΕΙ με το στόμα του σφραγίζει την ΣΩΤΗΡΙΑ» (Ρωμαίους 10:9-10) το δώρο της Σωτηρίας !

" ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΧΑΡΙΣΕ ΜΟΥ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΟΥ" EINAI H EYXH EKEINOY ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΥΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ, ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΧΙΛΕΩΝ ΤΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΞΙΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ!!!

Φίλε και αδελφέ μου, μην διαστάσεις σήμερα στον Χριστό να δοθείς, ν'ανοίξεις την καρδία σου και με συντριβή να του Ζητήσεις μέσα από το μεγάλο ΕΛΕΟΣ του να ΣΕ ΣΩΣΕΙ και με ιμάτια ΣΩΤΗΡΙΑΣ να σε ντύσει , και όλες τις ήμερες της Ζωής σου μαζί σου να τις ζήσει.
Ο Κύριος θα απαντήσει και την Σωτηρία του θα σου χαρίσει, αν ειλικρινά τον Αγαπάς και καρδιακά τον έχεις εμπιστευτεί.Αμήν !!!

No comments:

Post a Comment