Popular Posts

Friday 2 August 2013

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Σ’ ΑΓΑΠΑ ΜΕ ΠΑΘΟΣ KAI THN ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΑ.

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΟΓΕΝΗΣ
ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ,

ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ. !!!

« Να, στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη φωνή μου και ανοίξεις την καρδιά σου θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα γιορτάσουμε μαζί.»(Αποκάλυψη 3:20) Λέγει, προτείνει, ζητά στον καθένα από μας ο Ιησούς Χριστός, επειδή πάρα πολύ μάς ΑΓΑΠΑ και δεν θέλει να χαθούμε αλλά Σωτήρα μας να τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ και στην αιώνια Ζωή να ΜΠΟΥΜΕ !

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ,
ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΓΕΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ Μ' ΑΓΑΠΑ.
ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Μ'ΑΦΗΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΘΑ Μ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ,
ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΩ,
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΩ ΘΑ ΜΠΩ !!!


Είναι η βεβαίωσης που έχει κάθε πιστό παιδί του Κυρίου, γιατί ο λόγος του Κυρίου βεβαιώνει όλους εκείνους που στον Χριστό έχουν δοθεί, ότι όταν αποχωρήσουν από το σώμα μαζί του θα βρεθούν. «Έχουμε το θάρρος και προτιμάμε να φύγουμε από το σόμα και να πάμε κοντά στον Κύριο»(Β.Κορινθιους 5:8,Ιωάννης 14:1-3)

Φίλε, ο Χριστός σ' Αγαπά με ΠΑΘΟΣ και τη πόρτα σου χτυπά, (Αποκάλυψη 3:20) και σου ζητά να την ΑΝΟΙΞΕΙΣ Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και στην αιώνια Ζωή και εσύ να μπεις !!!

"Κύριε Ιησού Χριστέ, σήμερα σου ΑΝΟΙΓΩ την ΚΑΡΔΙΑ μου και το κάλεσμα σου το απαντώ, και σου Ζητάω από όλες τις αμαρτίες μου να με συγχωρέσεις, και μαζί μου να ζήσεις όλες τις ήμερες της Ζωής μου. Είμαι δικός σου" Είναι η προσευχή που αν εκφράζει την επιθυμία της καρδιάς σου ο Χριστός θα την απαντήσει και Αιώνια Ζωή μαζί του θα σου χαρίσει. Αμήν !!!

No comments:

Post a Comment