Popular Posts

Friday 9 August 2013

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗΣ

Η ΣΩΤΗΡΙΑ εχει ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ.
Ο αμαρτωλός που έχει λάβει το ανεκτίμητο δώρο της Σωτήριας ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ απο ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ !!! 
Όσο αδύνατο είναι ένας εκ γενετής τυφλός η παράλυτος να μην πλημμυρίσει απο Ευχαριστία οταν ο Χριστός του χαρίσει το Φως του η την κινητικότητα του, τόσο αδύνατο είναι ενας χαμένος αμαρτωλός να μην ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ απο ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ όταν λάβει απο τον Κύριο το δώρο της ΣΩΤΗΡΙΑΣ !

ΧΑΡΙΣ, είναι το πακέτο των πνευματικών ευλογιων που ο Κύριος προσφέρει σε κάθε αμαρτωλό, και ΣΩΤΗΡΙΑ ειναι το κατεξοχήν ΑΝΕΚΤΙΜΥΤΟ ΔΩΡΟ που κανείς ποτε δεν θα μπορούσε με δικά του έργα οι προσπάθειες ν'αποκτήσει. (Εφεσιους 2:8-9)
Χάρη όμως στην Χάρη του Θεού, τώρα ο κάθε μετανοημένος αμαρτωλός που επιστρέφει στον Χριστό και Σωτήρα και Κύριο του τον δέχεται, από τον Θεό θα ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΞΑΝΑ (Ιωαννης 1:13) στην κρίση δεν θα έρθει, (Ιωαννης 3:17) άλλα απο τον θάνατο έχει κιόλας στη Ζωή ΜΕΤΑΒΕΙ,(Ιωάννης 5:24) και ΠΟΤΕ δεν θα χαθεί ,(Ιωάννης 10:28) και μετα θάνατο με τον Χριστό στο σπίτι του Πατρός θα μπει!(Ιωάννης 14:3)

Χαρίσματα είναι ο Λαβύρινθος ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΕΥΛΟΓΙΩΝ που ο Κύριος προόρισε οτι θα λάμβαναν εκείνοι που εκείνος ΔΙΑΛΕΞΕ για τον εαυτό του <που προεγνωσε οτι θα άνοιγαν την καρδία τους στον στον Χριστό(.Ρωμαίους 8:28-29)> - πριν την καταβολή του κόσμου.(Εφεσιους 1:3-4) και αυτά τα χαρίσματα είναι πάρα πολλά και τα διαμοιράζει για το συμφέρον του έργου.(Α.Κορινθιους 12:4-11) όπως εκείνος ΘΕΛΕΙ σύμφωνα με το μέτρο της Δωρεάς του (Εφεσιους 3:7) για την υπηρεσία και οικοδομή του σώματος του! (Εφεσιους 4:1112).Αμην.

Στον επουράνιο μας Πατέρα και στον Κύριο μας Ιησού Χριστό, ας δίνουμε την δόξα και την τιμή και την προσκύνηση για το ΑΝΕΚΤΙΜΥΤΟ ΔΩΡΟ της Σωτηρίας -που Χαρίζει σε κάθε αμαρτωλό που τον ΧΡΙΣΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ,- και για τον λαβύρινθο των Χαρισμάτων που πλουσιοπάροχα προικίζει τα πιστά του παιδιά. Αμην!

No comments:

Post a Comment