Popular Posts

Sunday 4 August 2013

Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΔΗΓΕΙ

Όλοι μας γεννηθήκαμε χριστιανοί από τα γεννοφάσκια μας, και όλοι μας νηπιοβαπτιστηκαμε στην κολυμβήθρα, και όλοι μας λέγαμε Ψέματα απο μικρή ηλικία , κλέβουμε την εφορία,μισούμε και ζηλεύουμε αυτούς που είναι σε καλύτερη θέση από μας, και λίγοι είναι αυτοί που συνειδητοποιούν οτι η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ !

Λίγοι έχουν το θάρρος και την Ταπεινοφροσύνη να παραδεχτούν ότι η Εκκλησία τους ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ,(Πραξεις 4:12) πάρα μονό ο ΧΡΙΣΤΟΣ κάθε αμαρτωλό που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ.(Ιωάννης 1:12-13,3:16,Ματθαίος 11:28,Αποκάλυψη 3:20)
Και λίγοι είναι οι Χριστιανοί που με θάρρος ομολογούν οτι είναι πνιγμένοι στην αμαρτία, στα κουσούρια, σε αιχμαλωτικες ανεπίτρεπτες έξις, φόβους, απελπισία, και άλλες ψυχικές διαταραχές που ΜΟΝΟ ο ΧΡΙΣΤΟΣ μπορεί να τις γιατρέψει και ΛΥΤΡΩΣΗ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ να ΧΑΡΙΣΕΙ !

Φίλε μου, εάν έχεις ΑΓΑΠΗ για τον ΧΡΙΣΤΟ πάψε ν'ανησυχείς, γιατί όποιος τον Χριστό Αγαπά και βαθμηδόν περισσότερο και περισσότερο τον εμπιστεύεται, από τον ΧΡΙΣΤΟ θα ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ, καρδιακά και Ψυχικά, ο Χριστός θα τον ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ απο κατάθλιψη, θλίψη και οιαδήποτε Αιχμαλωσία αρκεί να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και στον ιδιο να αφεθεί.(Ματθαίος 11:28)

Ο Χριστός είναι ο μόνος Γιατρός της καρδιάς, είναι ο Τέλειος ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ, και ελευθερώνει κάθε καταπιεσμένο αμαρτωλό που του Δοθεί και από αυτόν Εξαρτηθεί.(Ματθαίος 11:28)

Φίλε μου, η ΣΩΤΗΡΙΑ ειναι το ΔΩΡΟ του Χριστού και λαμβάνει χώρο στην καρδία εκείνου που ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ τον Χριστό, λαμβάνει χώρο στην καρδιά εκείνου που έχει ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ μ' Αυτόν, και όχι στην καρδιά του θρήσκου που όμως αρνείται να τον εμπιστευτεί και Σωτήρα του να τον δεχτεί !!!

Φίλε μου, πίστευσε με την ΚΑΡΔΙΑ σου τον Χριστό. Καλλιέργησε μια ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον Χριστό και εκείνος θ' αναλάβει την γιατρεία της καρδίας σου, και την πολυπόθητο ΣΩΤΗΡΙΑ και Λύτρωση του θα σου χαρίσει

"Κύριε Ιησού Χριστέ, σου δίνομαι, σου Παραδίνομαι. Βοήθησε με ν'αναπτύξω μια ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ μαζι σου, απολύτως να σ' εμπιστευτώ και απο σένα μ'ολη μου την καρδιά να εξαρτηθω." Ειναι η προσευχή που ο Χριστός θα τιμήσει και την ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ που οδηγεί στην Σωτηρία θα σου χαρίσει φτάνει μ'όλη σου την καρδιά να το επιθυμείς και καρδιακά να τον εμπιστευτείς . Αμήν !

No comments:

Post a Comment