Popular Posts

Monday 12 August 2013

Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ

Φίλοι, οι λόγοι του ΧΡΙΣΤΟΥ ειναι ΠΝΕΥΜΑ και ΖΩΗ (Ιωάννης 6:63) και στην ΣΩΤΗΡΙΑ οδηγούν όσους τα λόγια του ασπασθούν, αλλά εκείνοι που με βιβλικούς ακροβατισμούς τον Λόγο της ΑΛΗΘΕΙΑΣ αρνούνται να δεχτούν στην απώλεια τον εαυτό τους οδηγούν !

Φίλοι εάν ακροβατείτε για να μην παραδεχτείτε οτι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ πρεσβείες, μεσιτείες και μεσολαβιες για να γίνετε δεχτοί από τον Ταπεινό και ΣΠΛΑΧΝΙΚΟ Χριστό που κάθε κουρασμένο και βαριά φορτωμένο αμαρτωλό ΚΑΛΕΙ στον ίδιο ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝΑΠΑΥΣΗ και ΣΥΓΧΩΡΗΣΗ  να βρει (Ματθαίος 11.28), τον εαυτό σας αδικείται, και στην ΧΑΡΗ του δεν θα μπείτε γιατί αρνείστε τον ίδιο και τον λόγο του να εμπιστευτείτε..
Ο Χριστός όλους μας ΑΓΑΠΑ και στον ΙΔΙΟ μας καλεί να πάμε, να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ και από Αυτόν να ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΜΕ και μας λέγει :
« Εγώ είμαι η ΠΟΡΤΑ. ΑΝ κανείς ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ'ΈΜΕΝΑ ΩΣ ΕΙΣΟΔΟ, θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκη.»(Ιωάννης 10:9) και η Πόρτα είναι ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΗ και αν το κάλεσμα του το απαντήσεις στην Ευλογία του θα μπεις !

«Τα πρόβατα τα δικά μου ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ την φωνή μου κι Εγώ τα γνωρίζω, και Αυτά με ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ. Κι'ΕΓΩ ΠΑΡΕΧΩ σ'αυτά Ζωή Αιωνία και με ΚΑΝΕΝΑ τρόπο ΔΕΝ θα χαθούν ΠΟΤΕ»( Ιωάννης 10:28)
«Αν διψάει κάποιος, Σ' ΕΜΕΝΑ ΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ και να ΠΙΝΕΙ. Όπως το λέγει η Γραφη, ποτάμια ΖΩΝΤΑΝΟΥ νερού θα ΞΕΧΥΘΟΥΝ απο εκείνον που πιστεύει σ'έμενα»(Ιωάννης 7:38)
«Να τώρα στέκομαι στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και Χτυπώ. Αν ακούσεις τη Φωνή μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την Πόρτα, θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα δειπνήσουμε μαζι»(Αποκάλυψη 3:20)

Φίλε, ο Χριστός με στοργή σε προσκαλεί στον ΙΔΙΟ να ΑΠΟΤΑΝΘΕΙΣ ΑΝΑΠΑΥΣΗ για να Βρεις (Ματθαίος 11:28), στον ιδιο να ΠΡΟΣΦΥΓΕΙΣ ως είσοδο ώστε στην Αιώνια Ζωή να ΜΠΕΙΣ, και ποτε να μην χαθείς (Ιωάννης 10:9,28), στον ίδιο να τρέξεις να ξεδιψάσεις και ΑΙΩΝΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑ να βρεις (Ιωάννης 7:37,4:12) στον ίδιο την πόρτα της καρδία σου ν' ΑΝΟΙΞΕΙΣ και μ' αιώνια κοινωνία μ'Αυτόν να ευεργετηθείς ! ( Αποκάλυψη 3:20)

Φίλε, ειλικρινά σου εύχομαι την ΑΠΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ - οτι ΧΩΡΙΣ μεσίτες, μεσολαβητές και πρεσβείες άλλων- με χαρά να την δεχτείς και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ θα μπεις αν το κάλεσμα του απαντήσεις και μ' ολη σου την ΚΑΡΔΙΑ τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ και ΣΩΤΗΡΑ σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ.(Ιωάννης 1:12-13.3:16,5:24) αν όμως επιμένεις ότι για να γίνεις δεκτός πρέπει κάποιος Ιερέας, η Άγιος, η η Μητέρα του να μεσολαβήσει τότε την αλήθεια πολεμάς και την ΧΑΡΗ του ΧΡΙΣΤΟΥ την ΑΨΗΦΑΣ, και στην ευλογία του ΔΕΝ θα μπεις αλλά μακριά του θα χαθείς επειδή την ΑΓΑΠΗ του Χρίστου και την Πρόσφορα Σωτηρίας του επιμένεις να την αγνοείς.

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ Σ' ΑΓΑΠΑ
ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ,
ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ .

"ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΜΕΤΑΝΟΩ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΟΥ ΑΓΝΟΟΥΣΑ. ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙς ΣΟΥ ΖΗΤΩ, ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ.ΕΛΑ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΚΑ ΜΕΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ" Είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον μετανοημένο κα επιστρεψαντα στον Χριστό αμαρτωλό.   

No comments:

Post a Comment