Popular Posts

Monday 19 August 2013

ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΥΛΟΓΗΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΔΕΧΤΕΙΣ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ.

Φίλε/η αν ήμουν νέο παιδί και άρχιζα νέα Ζωή,στον Χριστό θα είχα δοθεί και Σωτήρα μου δεχτεί, γιατι τώρα και είκοσι επτά χρόνια ξέρω οτι στον Χριστό βρίσκεται η Ευλογημένη, η δυναμική, η καταπληκτική Ζωη !

Στην Ζωή όλοι μας έχουμε εκλογές, αλλά όλες οι Εκλογές δεν έχουν τις ίδιες συνέπειες Ευλογίας της Ψυχής όπως η καρδιακή απόφασης του αμαρτωλού τον Χριστό να ασπαστεί και Σωτήρα του να τον δεχτεί, από το Άγιο Πνεύμα να βαπτιστεί και μετά θάνατο στον παράδεισο να μπει, η το κάλεσμα του (Ματθαίος 11;28,Αποκάλυψη 3:20) να το αγνοήσει για πάντα μακριά του να πενθήσει.

Η Ζωή με τον Χριστό ειναι υπέρμαχη και υπερφυσική, εαν ο Χριστός ο επί γης Θεός ειναι στο πλευρό σου, ο Κύριος και σύντροφος σου δεν είναι μικρο πράγμα!

Το Άγιο Πνεύμα να σε φωτίζει, να σε καθοδηγεί, και την καρδιά σου να δροσίζει δεν είναι αμελητέο πράγμα !

Στις αναποδιές και στα τσουναμια της Ζωής να γνωρίζεις εκ των υστέρων οτι εσύ έχεις στο ΠΛΕΥΡΟ σου τον Πλάστη και δημιουργό σου που στερέωσε το σύμπαν με τον λόγο του,(Κολοσσαεις 1:16) και είναι το Φρούριο σου, και η Κιβωτός σου δεν είναι μικρο πράγμα !(Ψαλμος 18:2)

Το να έχεις την βεβαίωση οτι ότι και να σου συμβεί στις αγκάλες του μια μέρα θα βρεθείς και μαζί του την Αιώνια Ζωή θα ζεις ειναι ανεκτίμητο γιατρικό ψυχής !(Ιωάννης 11:25,14:1-4)

Το να έχεις την απόλυτη σιγουριά, οτι ο Χριστός που άρχισε το καλό έργο μέσα σου ΠΟΤΕ ΔΕΝ θα σ' ΑΦΗΣΕΙ και ΠΟΤΕ δεν θα σ' εγκαταλείψει (Εβραίους 13:5) αλλα μέσα από ολα θα σε βγάζει Νικητή(Ρωμαίους 8:37) και μια μέρα ΧΩΡΙΣ ζαρωματιά η κηλίδα θα σε ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ στον Πατέρα (Εφεσιους 5:27,MΜατθαίος 10:32) είναι υπερφυσικό και θαυματουργό γεγονός, που σ' αφήνει χωρίς λόγια ικανά για να εκφράσεις ευχαριστία για τόσο μεγάλο Έλεος και Χάρη !!

Στον Χριστό λοιπόν που έχει τη δύναμη να κάνει απεριορίστως περισσότερα απ'αυτά που ζητάμε η διανοουμαστε..... σ' Αυτόν λοιπόν και στον Πάτερα να ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ η ΔΟΞΑ στην Εκκλησία σ'όλες τις γενιές όλων των Αιώνων. Αμήν!!!(Εφεσιους 3:20) για την Δόξα του Πατρός του Γιου, και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν!!!

" KΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΕΣΥ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ. ΣΟΥ ΔΙΝΟΜΑΙ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΣ/ΙΑ ΣΟΥ. ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟY." Είναι η προσευχή συμφιλιώσεως με τον Θεο και αφιερώσεως στον Χριστό που ΖΩΖΕΙ τον μετανιωμένο αμαρτωλό !

No comments:

Post a Comment