Popular Posts

Friday 30 August 2013

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ.

 Φίλε προτού τιναχθείς από την καρέκλα σου, επέτρεψε μου να τονίσω εμφατικά οτι την καταστροφή δεν την φέρνει ΠΟΤΕ ο ΘΕΟΣ αλλά οι δικές μας πράξεις, οι βαθιές έχθρες, τα παθιασμένα θρησκευτικά και πολιτικά μίση, η χυδαιότητα μας, η απέχθεια μας για τον ομοεθνή η αλλοεθνή που δεν συμμερίζεται το πιστεύω μας, την γλώσσα μας ,που είναι απο την ίδια φυλή μ' εμάς η από διαφορετική.
Όχι μόνο έθνος μάχεται μ' άλλο έθνος, αλλά λαοί του ιδίου έθνους σφαγιάζονται γεμάτη από μίσος. Σχεδόν σε κάθε αφρικανικό κράτος και στην μέση ανατολή, αλλά πάρε λίγο θάρρος γιατι μέσα από αυτό το Αιματοκύλισμα που εμείς οι ίδιοι προξενουμε με τα μιση μας Λίβυοι, Τυνησιοι, Αλγερινοί, Αιγύπτιοι, Συριοι και πολλοί άλλοι, ο Θεός όμως μέσω του Αγίου του Πνεύματος καλεί κάθε ταλαίπωρο απελπισμένο αμαρτωλό Αυτόν να ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ μ'όλη του την καρδιά( Ιερεμίας 29:13-14) και του υπόσχεται οτι αν τον Ζητήσει μ' όλη την καρδία του, και τον ΧΡΙΣΤΟ εμπιστευτεί την Ειρήνη , ΓΑΛΗΝΗ που η Κοινωνία με τον ΧΡΙΣΤΟ χαρίζει θα δεχτεί !
Ο λόγος του Θεού διαβεβαιώνει κάθε άνθρωπο οτι ο ΘΕΟΣ μέσα από την μεγάλη του Αγάπη ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΕΙ και ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΙ τον καθένα που ΑΓΑΠΑΕΙ και ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ για γιο του.(Εβραίους 11:6)

Και επειδή καθόλου δεν επιθυμεί ο αμαρτωλός να ΧΑΘΕΙ επιτρέπει, την δυστυχία που οι πράξεις του ιδίου προξενούν, να πέσουν πάνω του μήπως και μετανοήσει, μήπως και θυμηθεί οτι ο ΚΥΡΙΟΣ είναι δίπλα να τον βοηθήσει και από την επικείμενη μεγαλύτερη καταστροφή να τον γλυτώσει αν ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ και την βοήθεια του ΚΥΡΙΟΥ σαν τον Δαβίδ ΖΗΤΗΣΕΙ !!!

«Θεέ μου, Θεέ μου γιατί μ' ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕΣ, γιατί στέκεις μακριά και δε με Σώζεις ; Γιατί τα λόγια της κραυγής μου δεν ακούς ;»(Ψαλμός 22:2)
«Μ' είχαν Ζωσμένο πόνοι Θανάτου κι η φρίκη του δη μ'είχε δέσμιο, η αγωνία και η θλίψη με κρατούσαν. Τότε τον ΚΥΡΙΟ ΦΩΝΑΞΑ: "Aχ, Κύριε Γλίτωσε με."(Ψαλμός 116:3-4) και ο Κύριος τον Γλίτωσε !
«Μέσα στη Θλίψη μου επικαλέστηκα τον ΚΥΡΙΟ και ο Κύριος αποκρίθηκε ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ με.»(Ψαλμός 118:5) Είναι η κραυγή του πιστού που τον Κύριο Έχει Εμπιστευτεί και στην ΑΝΑΠΑΥΣΗ του θα μπει !!

Φίλε ακόμα και στην πιο δύσκολη και θλιβερή στιγμή της Ζωής όποιος τον Κύριο ζητήσει Μ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ, ΒΟΗΘΟ του θα τον βρει.<<Αν με ζητήσετε θα με βρείτε, φτάνει να με ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ με ολη της καρδία σας. Θα με βρείτε και θα ΑΛΛΑΞΩ την κατάσταση σας>>(Ιερεμίας 29:13-14). Είναι η αξιόπιστη ΥΠΟΣΧΕΣΗ του Κυρίου οτι ΟΠΟΙΟΣ μ΄όλη την καρδία του ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ -τον ΧΡΙΣΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ- θα ΣΩΘΕΙ.(Ρωμαίους 10:13)

 Αν ήμουν πουλί, παντού για να πετούσα,
Στον Χριστό θα έτρεχα, εκείνον θα ζητούσα.
Στην φτώχεια μου τον επιζήτησα,
Και στον καημό μου πάνω τον ζήτησα
για να μην πεθάνω.
Και την κραυγή μου άκουσε
και μ' έβγαλε απ τον λάκκο,
και μ’ έβαλε στο στερεό θεμέλιο
στον αληθινό τον Βράχο.

No comments:

Post a Comment