Popular Posts

Tuesday 13 August 2013

"ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΩ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΣΩΘΩ"

Θα πρέπει να είναι το Λάβαρο και ο Θυρεός σιγουριάς του μετανοημένοu αμαρτωλού που το Άγιο Πνεύμα τον έχει αγγίξει στην καρδιά και τον έχει βεβαιώσει για την Αγάπη, στοργή, και ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ του Σωτήρα Χριστού που έχει την δύναμη να ΣΩΖΕΙ για ΠΑΝΤΑ < στο ΠΑΝΤΕΛΕΣ> όσους προσέρχονται στον Θεό μέσω Αυτού. (Εβραίους 7:24-24) 

Φίλε μου, το ανεκτίμητο δώρο της Σωτηρίας που ο Κύριος μας την εξασφάλισε με το ιδιο του το αίμα, δεν είναι ούτε κοινό,ούτε φθαρτό, ούτε τυχαίο η περιστασιακό, αλλα ΑΦΘΑΡΤΟ, ΑΙΩΝΙΟ Δώρο που ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ από τον αμαρτωλό που στον Χριστό έχει δοθεί <<που ο Πατέρας τον τον ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕ στον Χριστό,(Ιωάννης 6:44)>> και που απο το Άγιο Πνεύμα, που είναι ο Αρραβών και Εγγυητής της κληρονομιάς του Θεού ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙΤΑΙ.(Εφεσιους 1:14) « Αυτός -Το Άγιο Πνεύμα- είναι ο ΑΡΡΑΒΩΝ, ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ της κληρονομιάς μας. Η ΕΓΓΥΗΣΗ δηλαδή για την απολύτρωση του λαού του θεού»!

«Και το Θέλημα του Πάτερα που με απέστειλε, είναι τούτο: Να μην αφήσω να χαθεί ΤΙΠΟΤΕ απ'ότι μου ΕΔΩΣΕ, αλλά να το ΑΝΑΣΤΗΣΩ την έσχατη ήμερα»(Ιωάννης 6:39)
«Τα δικά μου πρόβατα αναγνωρίζουν τη φωνή μου κι ΕΓΩ τα γνωρίζω, και αυτά με ακολουθούν. Κι ΕΓΩ παρέχω σ'αυτά Ζωή Αιώνια και με ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΔΕ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ, και κανένας ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΙ από τα ΧΕΡΙΑ μου. Ο Πατέρας μου, που μου τα ΕΔΩΣΕ, ειναι μεγαλύτερος από όλους, και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ απο τα χερια του Πάτερα μου !!» (Ιωαννης 10:27-29)

Η Σωτηρία του πιστού επειδή προέρχεται απο τον Πατέρα, τον Χριστό και Άγιο Πνεύμα είναι ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΗ και όποιος στον Χριστό έχει Δοθει και ΣΩΤΗΡΑ του ΔΕΧΤΕΙ γεμάτος ευγνωμοσύνη μπορεί και πρέπει τον Πατέρα και τον Σωτήρα Χριστό να υμνεί που δεν θα επιτρέψει στο παιδι του να πειρασθει περισσότερο απο οτι μπορεί ν'αντέξει, αλλά μαζί με κάθε δοκιμασία θα του εξασφαλίζει και την αντοχή.( Α.κορινθιους 10:13)

"Kυριε Ιησού Χριστέ, σου δίνομαι, σου παραδίνομαι. ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ την ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ μου απο ΣΕΝΑ" Είναι η προσευχή που ο Χριστός θα απαντήσει και την ΑΙΩΝΙΑ μαζί του,στο Παιδί του που του το ζητά θα την ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ !!!!!

No comments:

Post a Comment