Popular Posts

Wednesday 28 August 2013

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΖΗΤΑ Ν'ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ.

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΘΑ ΠΛΥΘΕΊ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΠΕΙ.
«O Χριστός στους δικούς του ΗΡΘΕ, και οι δικοί του ΔΕΝ τον δέχθηκαν. Όσοι, όμως, τον ΔΕΧΘΗΚΑΝ < τον καλωσόρισαν ΚΑΡΔΙΑΚΑ (Αποκάλυψη 3:20)> σ' αυτούς ΕΔΩΣΕ την εξουσία να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ, σ' αυτούς που πιστεύουν στο όνομά του• οι οποίοι, ΟΧΙ από αίματα ΟΥΤΕ από θέλημα σάρκας ΟΥΤΕ από θέλημα άνδρα, αλλά από τον Θεό γεννήθηκαν.»(Ιωάννης 1:12-13)

Κάνετε περιτομή που να ευχαριστεί ΕΜΕΝΑ τον Κύριο, περιτμηθειτε στις ΚΑΡΔΙΕΣ σας (Ιερεμίας 4:4) φώναζε ο Κύριος στον λαό που την επιστροφή του στην Ευλογία του Ζητούσε !!!
Και ο Μωυσής μας και λέγει «Θα αποζητήσετε τον Κύριο, το Θεό σας, και θα τον βρείτε, ΑΝ τον ΖΗΤΗΣΕΤΕ Μ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ και Μ'ΟΛΗ την ΨΥΧΗ σας»(Δευτερονόμιο 4:29)
Την ΚΑΡΔΙΑ κυταζει ο ΧΡΙΣΤΟΣ να δει ποιος και ποια τον εχει πραγματικά ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ωστε στην Βασιλεια του να μπει !!!
Και ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ να ΤΙΜΗΣΕΙ με την ΠΑΡΟΥΣΙΑ κάθε αμαρτωλό που το κάλεσμα του ν' ΑΝΟΙΞΕΙ την πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ του, το απαντήσει: « ΕΓΩ όσους ΑΓΑΠΩ σαν φίλους μου, τους ελέγχω και τους παιδαγωγό. Γίνε λοιπόν ΘΕΡΜΟΣ και ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ. Να στέκομαι τώρα στην ΠΟΡΤΑ της ΚΑΡΔΙΑ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε μαζί. »(Αποκάλυψη 3:19-20)

Αν μπορείς τον Χριστό να ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ και να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ, στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ και εσύ θα μπεις, γιατι ο Θεός δικαιώνει κάθε αμαρτωλό που τον Χριστό ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και του ΔΟΘΕΙ.(Ρωμαίους 3:23-24,5:1,Ιωάννης 1:12-13,3:16)

«Αυτόν που ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ , ΑΥΤΟΝ, ΟΧΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΙΟΞΩ»ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.(ΙΩΑΝΝΗς 6:37)

"ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ" Eιναι η προσευχή που σώζει τον αμαρτωλό.

No comments:

Post a Comment