Popular Posts

Thursday 29 August 2013

ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ;

Αυτοί που επιμένουν να εφαρμόζουν τον Θρησκευτικό τους νόμο για να διατηρηθούν Σωστοί απέναντι στην θρησκεία τους, και κανείς  μας δεν έχει το δικαίωμα να τους κακίζει επειδή επιθυμούν να   εκπληρώνουν τον Θρησκευτικό τους νόμο  !!

Μακάρι και εμείς οι Χριστιανοί να δείχναμε την ίδια αφοσίωση και ζήλο  στον ΝΟΜΟ της ΧΑΡΗΣ του Χρίστου που στην Ελευθερία οδηγεί, όπως αυτοί που για την ελεύθερη εξάσκηση των Θρησκευτικών τους δικαιωμάτων και την Ζωή τους είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν ! 
 Κανένας ηγέτης  στον κόσμο, Σύριος, Ιορδανός, Αιγύπτιος η Σαουδάραβας δεν έχει την Θεοδοσία  να αποκλείσει κάποια μερίδα  του  λαού του, από το ΘΕΟΔΟΤΟ  ΔΙΚΑΙΩΜΑ τους να εξασκήσουν ανενόχλητοι την Θρησκεία τους ώστε να διατηρηθούν  ΣΩΣΤΟΙ ως προς τον  θρησκευτικό τους Νόμο.   
Μήπως κάποια δυτικοευρωπαϊκή Δημοκρατία εχει αφαίρεση από εμάς το αναφαίρετο δικαίωμα της Ελεύθερης λατρείας ; 
 Όχι, στις  πραγματικές δημοκρατίες  κάθε μειονότητα  μπορεί και ΤΙΜΑ τον Θεό ΣΥΜΦΩΝΑ με την παράδοση της. Το ίδιο δικαίωμα θα έπρεπε να έχουν και ΟΛΟΙ οι Άραβες ασχέτως  είναι Σύριοι Σουνίτες,Σια η Αλαουιτες η  υπάγονται σε κάποια άλλη θρησκευτική μειονότητα. Βάση ποιανού νόμου κάποιος  ηγέτης έχει το δικαίωμα ν' ΑΠΟΣΤΕΡΕΙ  από την πλειοψηφία του λαού το  ανθρώπινο Δικαίωμα να εφαρμόζει τον θρησκευτικό του νομό  που πιστεύει ότι η εφαρμογή του είναι αυτή  που τον διατηρεί ΣΩΣΤΟ απέναντι στον Θεό του !!!  

Πιστεύω ότι η Ελευθερία είναι ΘΕΟΔΟΤΗ, ότι είναι το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου,και ότι ο ίδιος ο Θεός επιθυμεί κάθε λαός Ελεύθερος να ΖΕΙ, και Ελεύθερος να μπορεί να τον ΤΙΜΑ σύμφωνα με τον δικό του Θρησκευτικό νόμο και παράδοση. 
Και ο Χρυσός κανόνας του Κυρίου μας είναι «
 Oσα θελε τε να κάνουν σε σας οι άνθρωποι, αυτά να ΚΑΝΕΤΕ και εσείς σ'αυτούς.» (Ματθαίος 7:12) και από αυτό συνεπάγεται ΟΣΑ δεν ΘΕΛΕΤΕ άλλοι να σας ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ στους άλλους, και ΜΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΤΕ από τους άλλους ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ και  αναφαίρετα δικαιώματα που δεν θέλετε, άλλοι να σας τα αφαιρέσουν, και ιδίως το αναφαίρετο δικαίωμα να λατρεύει ο κάθε λαός και κάθε μειονότητα τον ΘΕΟ  εφαρμόζοντας τον δικό του θρησκευτικό νομό  που αποβλέπει στο να διατηρηθεί Σωστός ως προς την ΘΡΗΣΚΕΙΑ του !!!   

" Kύριε Ιησού Χριστέ επέτρεψε μου να είμαι δίκαιος στην κρίση μου."Eιναι η αναγκαία και απαραίτητη για τις ώρες μας προσευχή. 

Φίλοι μου η ΑΝΑΣΤΟΛΗ της  ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ δεν είναι μέρος της λύσης, δυστυχώς  όμως αυτήν την πολιτική έχουν ασπαστεί οι περισσότεροι ηγέτες στην μέση Ανατολή.

No comments:

Post a Comment