Popular Posts

Monday 26 August 2013

ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΣΟΥ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΟΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ.(Γένεσις4:10 )

Σε μια πανέμορφη μεσογειακή χώρα ενας Πρίγκιπας κληρονόμησε την βασιλεία απο τον δικτάτορα πάτερα του. Ο λαός του  γιόρτασε  οταν επιτέλους ο μορφωμένος στο εξωτερικό γιος του  ανέλαβε την διοίκηση του πριγκιπάτου, όλες οι ελπίδες τους για ευημερία και περισσότερη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ήσαν σ'αυτόν. 

Τα χρόνια όμως περνούσαν και η άμοιρη ετερόδοξη πλειοψηφία που αποτελούσε το 75% του λαου του άρχισαν να συνειδητοποιούν οτι ο Ευγενής Πρίγκιπας οχι μόνο αρνιόταν να συλλογιστεί τα δίκαια αιτήματα τους αναλογικής εκπροσωπήσεως στο Κοινοβούλιο  του, αλλά αντιθέτως μέσω της μυστικής  αστυνομίας  συνέχισε την μισητή τακτική του πάτερα του να ρίχνει στις φυλακές κάθε αγωνιστή Ελευθερίας, και με την παραστρατιωτική του οργάνωση, και τον στρατό και την Αεροπορία άρχισε να βομβαρδίζει τις πόλις και χωριά που είχαν το θράσος να θέλουν αυτοδιοίκηση και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ! 

Το ερώτημα που καθένας από μας πρέπει να απαντήσει είναι, αν οι απάνθρωπες πράξεις, Αιματοχυσία, βομβαρδισμοι, σκοτομοι της μεγάλης αντιστασιακής πλειοψηφίας ειναι ΔΙΚΑΙΗ επειδή αυτή η *αφιλότιμη* θρασύτατη πλειοψηφία ειναι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ σουνίτες, επομένως καλά τους κάνει αυτός ο Εξαιρετικός Πρίγκιπας Άσσαντ, η αν αυτές οι πράξεις θα πρέπει να Θεωρηθούν βάρβαρες ανήθικες και απάνθρωπες μόνο εαν η κατατρεγμενη, βομβαρδισμένη και αιματοχυμενη πλειοψηφία ήσαν Χριστιανοί Ορθόδοξοι ; 

Αδέλφια, είναι ΑΝΗΘΙΚΟ και ΑΔΙΚΟ να χρησιμοποιείς στην κρίση σου διαφορετικό μέτρο μετρήματος, να αθωώνεις τον κακούργο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ οταν εξοντώνει μια Μουσουλμανική πλειοψηφία για να επικρατήσει, άλλα μονο οταν  κατατρέχει  και δολοφονεί τους ομόθρησκους σου τότε έντονα  να διαμαρτύρεσαι και να ζητάς την Δίκαιη σκληρή τιμωρία ΘΑΝΑΤΟΥ που του αξίζει ! 

Φίλοι, το αδικοχυμένο ΑΙΜΑ που στυγνοί, μισητοί δικτάτορες δεν το λογαριάζουν ΦΟΝΑΖΕΙ ΓΟΕΡΑ στον ΘΕΟ, ασχέτως αν αυτό είναι ΜΟΥΣΟΥΜΑΝΙΚΟ, ΣΟΥΝΙΤΙΚΟ, η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ. 
Γιατί ένας και μόνο ΕΝΑΣ ειναι ο ΘΕΟΣ πατέρας και δημιουργός κάθε φυλής και κάθε ανθρώπου και συμπονεί και ΑΓΑΠΑ κάθε άνθρωπο πάνω στη γη, ασχέτως του Θρησκεύματος του, όλους τους ΑΓΑΠΑ και επιθυμεί τον Γιο του τον Ιησού Χριστό να τον γνωρίσουν, να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ, Σωτήρα και Κύριο τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του και Αιώνια Ζωή κι'αυτοί να ΜΠΟΥΝ.
KYΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. 
" ΘΑ ΣΩΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΩ. ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΟΣΩ."
 

«Και όπως θέλετε να σας συμπεριφέρονται οι άνθρωποι, έτσι ακριβώς να τους συμπεριφέρεστε κι'εσείς» ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.(Λουκάς 6:31)
Αδέλφια τα μάτια σας και η καρδιά σας πάντοτε και ιδίως τώρα ας είναι στον  Χριστό. 
  
Η ΑΓΑΠΗ του ΧΡΙΣΤΟΥ θα σου ΓΕΜΙΣΕΙ την ΚΑΔΙΑ μ' ΕΛΠΙΔΑ και ΧΑΡΑ, 
ΟΤΑΝ την ΑΝΟΙΞΕΙΣ και ΣΩΤΗΡΑ σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ και βεβαιωθείς, 
ΟΤΙ μια μέρα θα ζήσεις για πάντα με τον Χριστό 
και ποτέ δεν θα αποχωρισθείς από τον Σωτήρα σου τον ΘΕΟ !!!
 

No comments:

Post a Comment