Popular Posts

Thursday 8 August 2013

ΘΑ ΣΕ ΧΑΡΑΞΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ.

Είναι ο αξιόπιστος λόγος του Κυρίου για κάθε Πιστό του παιδί, για κάθε αμαρτωλό που απάντησε το κάλεσμα του και Σωτήρα και Κύριο του τον δέχτηκε.(Ιωάννης 1:12-13,Αποκάλυψη 3:20) Oτι θα ζήσει στην καρδιά του (Ιωάννης 14:23) και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ (Εβραίους 13:5) 

"Κύριε Ιησού Χριστέ Δοξασθειτω το όνομα σου, Ελθετω η βασιλεία σου ΓΕΝΗΘΗΤΩ το θέλημα σου στη καρδιά μου" είναι η προσευχή που Σώζει τον αμαρτωλό. Την φώτιση, την ευλογία και την δύναμη θα λάβει όποιος την προσευχή προσευχηθεί και στον Χριστό δοθεί !

Γιατί ο Κύριος πλουσιοπάροχα Ελεεί, τον κάθε αμαρτωλό που την παρουσία στην Ζωή του επιθυμεί, και με το Άγιο Πνεύμα του σφραγίζει και βαπτίζει τον καθένα που του δοθεί και το θέλημα του ασπαστεί !

" Kύριε Ιησού Χριστέ, χάρισε μου μαζί σου, Αιωνία ΖΩΗ " είναι η προσευχή που ο Κύριος θα την απαντήσει και στην ΣΩΤΗΡΙΑ θα οδηγήσει τον αμαρτωλό που τον εμπιστευτεί και επιθυμεί μαζί του να ζήσει, και στην βασιλεία του να μπει !
Γιατί ο Κύριος ΗΡΘΕ ΝΑ ANAZHTHΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ.(Λουκάς 19:10) και δεν θα αγνοήσει καμία προσευχή που πηγάζει απο ειλικρινή καρδιά που επιθυμεί στην στάνη του να μπει !

No comments:

Post a Comment