Popular Posts

Sunday 18 August 2013

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΜΠΕΙΣ

Φίλε, αν στην Ζωή σου τον Χριστό καρδιακά αρνηθείς Σωτήρα σου να τον δεχτείς, για πάντα θα πενθήσεις και μακριά του θα χαθείς γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή από το να φερθείς προσβλητικά στο Πνεύμα της χάρης - θεωρώντας την θυσία του- το αίμα που έχυσε κοινό, όμοιο με το αίμα των άλλων ανθρώπων.(Εβραίους 10:29) 
Αλλά κανένας άνθρωπος στον Χριστό δεν θα έρθει αν δεν του δώσουν να καταλάβει οτι ο Χριστός που τον καλεί είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ και από τον ΝΑΟ που εκκλησιάζεται.(Ματθαίος 12:6), γιατί ΝΑΟΣ του Θεού θα γίνει ο ίδιος αν δεν διστάσει Σωτήρα και Κύριο του να τον δεχτεί, γιατί βεβαιώνει ο λόγος του ΘΕΟΥ οτι θα ΕΡΘΕΙ και θα ΚΑΤΟΙΚΗΣΕΙ σε ανθρώπινες ΚΑΡΔΙΕΣ και τις αμαρτίες μας ΔΕΝ θα τις ΘΥΜΙΘΕΙ ΠΙΑ! «Θα μεταδώσω τους νόμους μου στη διάνοια τους και πάνω στις ΚΑΡΔΙΕΣ τους θα τους χαράξω.Τότε θα είμαι Θεος τους........ και ολοι θα με γνωρίζουν ...... και τις αδικίες τους, και τις αμαρτίες τους, καθώς και τις παρανομίες τους ΔΕ θα τις ΘΥΜΙΘΩ ΠΙΑ» (Εβραίους 8:10-12) είναι η αξιόπιστη υπόσχεσης του ΘΕΟΥ σε κάθε αμαρτωλό που τον Χριστό ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και Σωτήρα του ΔΕΧΤΕΙ !!!

Φίλε, διαφώνησε με κάθε *θεοσεβή* που ο Χριστός δεν τον συγκινεί. Τον Χριστό θα ασπαστείς και στην Αιώνια Ζωή θα μπεις !
Το Άγιο Πνεύμα και η νύφη σου λένε "Ελα" για να πιεις το *νερό* της Ζωής ΔΩΡΕΑ.(Αποκάλυψη 22:17), και ο Ιησούς Χριστός σου λέγει και ΕΚΕΙΝΟΣ " Έλα" «Αν διψάει κάποιος , σ' ΕΜΕΝΑ ας ΕΡΧΕΤΑΙ και να πίνει. Όπως το λέγει η γραφή, ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν, μέσα απο εκείνον που Πιστεύει σ' ΕΜΕΝΑ »(Ιωάννης 7:37)

Φίλε μου, απάντησε το κάλεσμα του Χριστού και στην αιώνια Ζωή θα μπεις, γιατί τι θα ωφεληθείς αν ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ολο τον κόσμο και στον παράδεισο δεν μπεις επειδή δισταξες τον Χριστό Σωτήρα και Κύριο σου να τον δεχτείς ;

« Όποιος πίνει το *νερό* που θα του δώσω εγώ, αυτός ΟΧΙ, δε θα διψάσει ΠΟΤΕ. Απεναντίας το νερό που θα του δώσω, θα γίνει μέσα του μια Πηγη που θα αναβλύζει νερό ΖΩΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ»(Ιωάννης 4:14)

"Κύριε Ιησού Χριστέ, σου Δίνομαι, σου Παραδίνομαι. Είμαι δικός σου, ας γίνει το δικό σου θέλημα στη Ζωή μου." Eιναι η προσευχή επιστροφής και αφιερώσεως που ο Χριστός θα απαντήσει και την Αιώνια Ζωή μαζί του θα σου χαρίσει !!

No comments:

Post a Comment