Popular Posts

Wednesday 14 August 2013

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΝ ΘΕΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΔΕΧΤΕΙΣ.

 Γιατί ο Χριστός είναι ο πανταχού παρών ΘΕΟΣ που πριν την Δημιουργία του κόσμου  ως ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΧΕ με τον Θεό, και τα πάντα <όλο το σύμπαν> ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ, και απ' ΟΛΑ τα δημιουργήματα, ΟΥΤΕ ένα δε δημιουργήθηκε ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ.(Ιωάννης 1:1-3)

Τον Χριστό ο Ησαΐας 700 χρόνια πριν την ενσάρκωση του απεκάλεσε Σύμβουλο Θαυμαστό, ΘΕΟ ΙΣΧΥΡΟ, ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ και ΑΡΧΟΝΤΑ της ΕΙΡΗΝΗΣ, και οτι ΕΞΟΥΣΙΑ του και η Ειρήνη του θα είναι χωρίς τέλος.(Ησαΐας 9:5-6)
Ο Ιωάννης ο θεολόγος  αποκαλεί τον Χριστό το ΑΛΦΑ και το Ωμεγα, Αυτόν που ΥΠΑΡΧΕΙ, που ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ, και που είναι να ΕΡΘΕΙ μέσα απο τις Νεφέλες και κάθε μάτι θα τον δει.(Αποκάλυψη 1:7-8) που κρατά στο δεξί του χέρι εφτά αστέρια και τα ΚΛΕΙΔΙΑ του Θανάτου και του Άδη, και η όψη του είναι σαν τον Ήλιο (Αποκάλυψη 1:16-18),  που θα έρθει ξαφνικά για να ανταμείψει τον καθένα ανάλογα με το αργό του, ο Πρώτος και ο τελευταίος η Αρχή και το Τέλος (Αποκάλυψη 22:12-13),το Αρνιο που σφάχτηκε και με το αίμα του Αγόρασε μετανοιωμένους αμαρτωλούς για τον Θεό (Αποκάλυψη 5:6-10) και που σ' Αυτόν ανήκει η ΕΥΛΟΓΙΑ, η ΤΙΜΗ και η ΔΟΞΑ  και η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ στους Αιώνες των Αιώνων.(Αποκάλυψη 5:13)

Φίλε μου, αντί να καταστραφείς τον ΘΕΟ θα δεις όταν τον Χριστό Σωτήρα σου θα τον δεχτείς, γιατί ας μην σου διαφεύγει το μυστήριο της Χριστιανικής Πίστης μας είναι ότι ο ΘΕΟΣ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ με σάρκα ανθρώπινη ! Αποδείχτηκε Αληθινός από το Άγιο Πνεύμα. Φανερώθηκε σε αγγέλους.Κηρύχτηκε  ανάμεσα σε εθνικούς. Έγινε αντικείμενο Πίστης στον κόσμο. Αναλυφτηκε με δόξα.(Α. Τιμοθεου 3:16)y

Φίλε, Όταν μια μέρα στον  παράδεισο θα μπεις θα εκπλαγείς όταν διακρίνεις τον ΧΡΙΣΤΟ και ΘΕΟ θα τον δεις !

Δεν γνωρίζω αν στον παράδεισο μόνο τον Χριστό θα δω,
Αλλά ένα γνωρίζω, οτι αν τον  Χρίστο Σωτήρα μου δεν τον δεχτώ,
Στον παράδεισο Δεν θα μπω, και ούτε ΠΟΤΕ τον Θεό θα δω.
Γιατί η Πόρτα και η Οδός του οδηγεί στον Πατέρα είναι ο Ιησούς Χριστός, και ΚΑΝΕΙΣ δεν έρχεται, δεν μπαίνει στον παράδεισο <στο σπίτι του πατρός> εκτός ΜΕΣΩ του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!(Ιωάννης 10:9,14:6) εκτός και αν τον Χριστό Σωτήρα του ΔΕΧΤΕΙ.(Ιωάννης 1:12-13)

 Φίλε, σου εύχομαι τον επί Γης πανταχού  παρών ΘΕΟ Κύριο Ιησού Χριστό προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς και στην Αιώνια Ζωή, στον παράδεισο και εσύ θα μπεις !!! 

No comments:

Post a Comment