Popular Posts

Saturday 1 June 2013

ΔΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ.

Αφού Γιατρέ μου -Χριστέ μου-  δεν μπορώ  Υπομονή να κάνω.   

Καλύτερα σ'εσένα να δοθώ και στον παράδεισο να μπω. 

Είναι λογική και η ευλογημένη ομολογία εκείνου που επιθυμεί  στην ΕΥΛΟΓΙΑ του ΘΕΟΥ  να μπει, που απόκαμε περιμένοντας βοήθεια από αλλού και είναι έτοιμος/η στον  Χριστό να δοθεί και  ολότελα να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ! 

Φίλε/η μου όποιος και να είσαι όσα χρόνια και αν περιμένεις την εκπλήρωση της ιατρείας σου,της απελευθέρωσης σου απο την θλίψη σου, απο την καταπίεση σου, απο το βραχνά σου, απο την δαιμονική αιχμαλωσία σου, και κάθε αλλη ψυχοσωματική αρρώστεια σου, ο ΧΡΙΣΤΟΣ μπορεί Ιατρεία και Απελευθέρωση να σου δώσει και θα σου δώσει αν επιτέλους παύσεις την Χάρη, Αγάπη και Δύναμη του να αμφισβητείς και την μοίρα σου, τον Εαυτό και το τιμόνι της Ζωής σ'Αυτόν τα  ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ! 
Φιλε/η ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ στον Χριστό, ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΟΥ τον Χριστό και τα ΣΧΕΔΙΑ που εχει για την Ζωή σου (Ιερεμίας 29:11), και όλο το φορτίο με τις έγνοιες σου άφησε το στα δικά του χέρια, και Εκείνος θα σε ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ (Α.Πέτρου 5:7,Παροιμίες 3:5) και κάθε Αγνή και καλή σου επιθυμία θα την εκπληρώσει. (Παροιμίες 16:3,MΜατθαίος 6:33) 

«Δώσε τη Ζωή σου στον Κύριο και ΕΛΠΙΖΕ σ΄ Αυτόν  κι'Εκείνος θα ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ»(Ψαλμός 37:5) 
«Άσε στον Κύριο τις έγνοιες σου και Αυτός θα σε ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ»(Ψαλμός 55:22) 
«Ελάτε σε ΜΕΝΑ ολοι εσείς που ειστε Ψυχικά κατάκοποι  και βαριαφορτωμενοι μ' έγνοιες  και ΕΓΩ θα σας ΞΕΚΟΥΡΑΣΩ»(Ματθαίος 11:28) 

 " Κύριε Ιησού Χριστέ σε ΣΕΝΑ παραδίνομαι, εσένα ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙμ σ' ΕΣΕΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ. Κύριε σου δίνω το τιμόνι της Ζωής μου,ας γίνει το δικό σου θέλημα στη Ζωή μου. Είμαι δικός /ια σου" Είναι η προσευχή που την Ευλογία του Πατρός και του Γιου θα σου Εξασφαλίσει και το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ παρών την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ σου απο καθε καταπίεση και  την ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ ! Αμήν!

No comments:

Post a Comment