Popular Posts

Saturday 8 June 2013

ΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ.

Φίλοι μου, δεν με συναρπάζει καθόλου μέρα παρά μέρα να λέω τα ίδια και τα ίδια και να προειδοποιώ οτι μέσω των Αγίων και των Μυστηρίων της Εκκλησίας ΔΕΝ θα σωθείτε, εκτός και αν ΑΝΟΙΞΤΕ την καρδιά σας και τον Χριστό Σωτήρα σας τον ΔΕΧΤΕΙΤΕ !!(Ιωάννης 1:12-13), οτι η Αιώνια ζωή με τον Χριστό είναι ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΗ και οτι η απαίσια κόλασης είναι η φυσιολογική κατάληξης κάθε Θρήσκου η άθρησκου αμαρτωλού, που  την προσφορά Σωτηρίας του Χριστού Αγνοεί (Ματθαίος 11:28, Αποκάλυψη 3:20,) και ΔΕΝ του ΑΝΟΙΓΕΙ την ΚΑΡΔΙΑ του ΣΩΤΗΡΑ του να τον ΔΕΧΤΕΙ.(Ιωάννης 1:12-13)

" Η αγάπη μου είναι εξαιρετική, Δίνει Αιώνια ζωή σ'εκείνον/η που με Δεχτεί" λέγει ο ΚΥΡΙΟΣ ! Φίλοι, το Ευαγγέλιο μας βεβαιώνει οτι την ΑΓΑΠΗ την γνωρίσαμε απο το γεγονός οτι ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΥΣΙΑΣΕ την ΖΩΗ του για χάρη μας.,(Α. Ιωάννου 3:16) και οτι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ΑΓΑΠΗ απο αυτήν -του Χριστού- που τον ΟΔΗΓΕΙ να ΘΥΣΙΑΣΕΙ την Ζωή του γαι χάρη των φίλων του.(Ιωάννης 15:13) και Φίλοι του ειναι όλοι όσοι απαντούν το κάλεσμα του (Αποκάλυψης 3:20) και ΑΝΟΙΓΟΥΝ την Πόρτα της καρδιάς τους και ΣΩΤΗΡΑ τους τον δέχονται, και ΟΧΙ εκείνοι που σε απόσταση τον κρατούν και ΑΡΝΟΥΝΤΕ Σωτήρα τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ.

«Όσοι ΔΕΧΗΚΑΝ τον Χριστό, σ αυτούς ΕΔΩΣΕ το προνόμιο να γίνουν ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ.Και δεν γεννήθηκαν αυτοί απο σαρκική μείξη, ουτε απο ανθρώπινη θέληση, ούτε απο ανδρική επιθυμία, αλλα  απο τον ΘΕΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΞΑΝΑ»(Ιωάννης 1:12-13)

Φίλε μου ο Χριστός σε διαβεβαιώνει και σου λέει «Όπως μ'αγάπησε ο Πατέρας, ετσι < με την ίδια Αγάπη> σ' ΑΓΑΠΗΣΑ και ΕΓΩ»(Ιωάννης 15:9). Μην περιφρονήσεις την  προσφορά Σωτηρίας του Χριστού,αλλά σήμερα ΑΝΟΙΞΕ την ΚΑΡΔΙΑ σου και καλωσόρισε Αυτόν που σ'αγάπησε τόσο πολύ που Θυσιάστηκε ώστε εσύ να μην χαθείς αλλα να λάβεις το Δώρο της αιωνίου Ζωής!(Ιωάννης 3:16)

"Κύριε Ιησού Χριστέ, μετανοώ που μακριά σου ζούσα, και το κάλεσμα σου το αγνοούσα. Επιστρέφω σ'εσένα και σου Ζητώ απ' ολες μου τις αμαρτίες να με συγχωρέσεις, και την παρουσία σου στην ζωη μου να μου ΧΑΡΙΣΕΙΣ. Είμαι δικος/ια σου." Είναι η προσευχή Αφιερώσεως που ο Χριστός θα την απαντήσει και την Αιώνια Ζωή μαζί του θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ. Αμήν ! 

No comments:

Post a Comment