Popular Posts

Wednesday 19 June 2013

ΚYΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΠΑΡΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ

  • Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ.

    Φίλοι, δεν ήμασταν εμεις που πρώτοι Αγαπήσαμε τον Θεο, Αλλά εκείνος μας ΑΓΑΠΗΣΕ, και απέστειλε τον Γιο του ως εξιλαστήριο μέσο για τις αμαρτίες μας.(Α.Ιωάννου 4:10), και δεν ήμασταν εμεις που κάναμε κατι αντάξιο για την Σωτήρια μας, αλλα ο Θεος επειδή ειναι πλούσιος σε ΕΛΕΟΣ και ΧΑΡΗ και μέσα στη μεγάλη Αγάπη με την όποια μας ΑΓΑΠΗΣΕ , παρόλο που ήμασταν ΝΕΚΡΟΙ εξαιτίας των παραπτωμάτων μας, μας Ζωοποίησε - μας έδωσε το Δώρο της Ακατάλυτης Ζωης- με τον Χριστό.(Εφεσιους 2: 4-5), ωστε όποιος τον Χριστό ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του ΔΕΧΤΕΙ να μην χαθεί, αλλα να εχει ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ.(Ιωάννης 3:16)

    Ο Χριστος που υπερβολικά μας αγαπα και σταυρώθηκε και ΠΛΗΡΩΣΕ με το θάνατο του την ΤΙΜΩΡΙΑ της δίκης μας αμαρτίας, μας ΚΑΛΕΙ ΣΩΤΗΡΑ μας να τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ για να μπούμε στη Ζωη! (Ματθαίος 11:28,Ιωάννης 6:27,40,7:37,10:9,Αποκάλυψη 3:20)

    Φίλε, μην διστάζεις το κάλεσμα του ν' απαντήσεις, την πορτα της καρδιάς σου διάπλατα να του την ανοίξεις και στην Ευλογία του και εσυ να μπεις.

    "Θα σ' αγαπώ ολες τις ήμερες της ζωής μου, και για σένα θα ζήσω, αρκει να με καθαρίσεις απο καθε αμαρτια και να μου χαρίσεις την Σωτηρία." Ειναι η προσευχή που ο Χριστός θα απαντήσει, και Αιωνια ζωη θα χαρισει σ'αυτον που ειλικρινά καρδιακή στενή σχέση με τον Χριστό επιθυμεί και του Ζητήσει την παρουσία του να του Χαρίσει.

    "ΚYΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΠΑΡΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ" Ειναι η προσευχή εκείνου που απο το Αγιο Πνεύμα τον εχει αγγίξει και εχει αναγνωρίσει την απέραντη Χάρη και Έλεος του Χριστού.

    "ΔΕΝ ΘΑ Σ' ΑΦΗΣΩ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΘΑ Σ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ" (Εβραιους 13:5) Ειναι η απάντησης του Χριστού σε καθε αμαρτωλό που του εχει Δοθεί, και Σωτήρα του ΔΕΧΤΕΙ.

    "Θα ζήσω για Σένα ολες τις ήμερες της ζωης μου" Eιναι η απάντησης του μετανοιωμενου αμαρτωλού, που αναγνώρισε το μεγεθος του Ελέους και Αγάπης του Χριστου, που σταυρώθηκε γ' αυτόν ωστε να μην τιμωρηθεί, αλλα να λάβει ΧΑΡΗ στην Θυσία του το ανεκτίμητο δωρο της Αιώνιας Ζωής.

    Φίλε μου, σου εύχομαι σήμερα τον Χριστο ν' ασπαστείς, Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και στην Αιώνια ζωη και εσύ να μπεις. Αμην!!!

No comments:

Post a Comment