Popular Posts

Saturday 15 June 2013

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΖΩΗ ΣΟΥ.

Όπως οι Κυβερνήσεις μας, και Όχι οι εχθροί μας, και Όχι αυτοί που μας *μισούν* αλλά οι κυβερνήσεις που ελέγξαμε και υποστηρίξαμε είναι ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ για την σημερινή μας κατάσταση, για κάθε ζημιά η πρόοδο, ετσι και στην ατομική μας Ζωή το τι ΕΚΑΝΕΣ και τι δεν έκανες στη Ζωή σου, οι ΔΙΚΕΣ σου ΕΠΙΛΟΓΕΣ, πράξεις η απραξία σου θα σταθούν η αιτία στον Παράδεισο να μπεις η για πάντα να αποκλειστείς ! 

Η αγάπη σου για τον Χριστό, η η αδιαφορία σου γι' Αυτόν είναι αυτή που θα καθορίσει αν στον παράδεισο θα μπεις η για Πάντα μακριά του θα χαθείς !! 
Φίλε, για την διακυβέρνηση της Ζωής σου μια μέρα μπροστά στον θρόνο του Κυρίου θα σταθείς και η θα ακούσεις μαζί μ'αυτούς που τον Χριστό αγάπησαν και ανεπιφύλακτα του δόθηκαν « ΕΛΑΤΕ ΟΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΤΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ»(Ματθαίος 25:34) η επειδή το κάλεσμα του συνεχώς το Αγνοούσες και ΑΡΝΙΩΣΟΥΝ το Χριστό να Εμπιστευτείς και Σωτήρα σου να τον δεχτείς, θα ακούσεις « ΦΥΓΕΤΕ απο ΜΕΝΑ εσείς οι καταραμένοι, στη Φωτιά την Αιώνια που έχει ετοιμαστεί για τον διάβολο και τους αγγέλους του» (Ματθαίος 25:41)

Γιατί ο καθένας μας, για τις επιλογές της Ζωής του, και για την διακυβέρνηση της Ζωής του θα ΚΡΙΘΕΙ, και η στον παράδεισο θα μπει αν δεν ΔΙΣΤΑΞΕ τον ΧΡΙΣΤΟ να ΑΣΠΑΣΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του να τον ΔΕΧΤΕΙ (Ιωάννης 1:12-13,3:16 ) η μακριά του, για πάντα θα χαθεί επειδή την πρόσφορα Σωτηρίας του και τα καλέσματα του τα ΑΨΗΦΟΥΣΕ (Ματθαίος 11:28,Ιωάννης 7:37,8:51,10:9,Αποκάλυψη 3:20)

Φίλε η πίστης που ΣΩΖΕΙ δεν ήταν, ούτε είναι κληρονομική, Εθνική, η παραδοσιακή, αλλά ΑΤΟΜΙΚΗ και ΚΑΡΔΙΑΚΗ όπως των Αποστόλων, όπως της Μαρίας της Μαγδαληνής, όπως του ληστή στον σταυρό, όπως του Εκατόνταρχου και του δεσμοφύλακα,και της Λυδίας. Και το αντικείμενο της ΓΝΗΣΙΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑΚΗΣ Πιστεως ΔΕΝ ειναι ούτε το Δόγμα ούτε η ΘΡΗΣΚΕΙΑ αλλά ο ΧΡΙΣΤΟΣ.
Το κοινό χαρακτηριστικό της ΠΙΣΤΕΩΣ όλων των ΣΩΣΜΕΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ όλων των εποχών ήταν και είναι η ΑΓΑΠΗ τους και η ΑΦΟΣΙΩΣΗ τους και η ΕΥΓΝΩΜΟΣΎΝΗ τους για τον Χριστό, και για την πίστη τους αυτή που προς τον Χριστό, ολοι αυτοί Έλαβαν το ΔΩΡΟ της ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ.(Εφεσιους 2:8-9)

Φίλε σου εύχομαι την προσφορά ΣΩΤΗΡΙΑΣ του Χριστού μ' ορθάνοιχτη καρδιά να την ΔΕΧΤΕΙΣ, και με καρδιά γεμάτη ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΠΙΣΤΗ και ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ Σωτήρα και Κύριο σου να τον ΔΕΤΕΙΣ και στην αιώνια Ζωή και εσύ να μπεις!

" Κύριε Ιησού Χριστέ μου, μετανοώ που τόσα χρόνια το κάλεσμα σου ΑΓΝΟΟΥΣΑ, και μακριά σου ζούσα. Σήμερα σου ανοίγω την ΚΑΡΔΙΑ μου και σου ζητώ να έρθεις και να μείνεις μαζί μου ΟΛΕΣ τις ημέρες της Ζωής μου. Γενηθητω το ΘΕΛΗΜΑ σου στη Ζωή μου.Είμαι δικός σου" ειναι η προσευχή που ο Χριστός θα απαντήσει και την Παρουσία του θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ.   

No comments:

Post a Comment