Popular Posts

Saturday 22 June 2013

ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Η γυναίκα του Ιώβ ήταν καταθλιπτική, αντι να τον ενθαρρύνει στην Πίστη του, αντι να του έλεγε την Αλήθεια οτι σίγουρα ο Θεός δεν θα τον άφηνε αβοήθητο, τον συμβούλευε να πάψει να πιστεύει, να πάψει να ελπίζει, να βλαστημήσει τον θεό και να πεθάνει.(Ιωβ 2:9)
Και αν ο Ιώβ επέτρεπε στις ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ σκέψεις να τον κυριαρχούσαν, πολύ σίγουρα θα τον οδηγούσαν στον μαρασμό, στην απελπισία, και στον βέβαιο θάνατο.

Φίλε μου προφυλαγε το νου σου και την καρδιά σου απο ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ καταστροφικές σκέψεις που οδηγούν σε κατάθλιψη και απελπισία. Μην πιστεύεις τις μαύρες σκέψεις που ο διάβολος σου σπέρνει, τις ανησυχίες και μαύρα σενάρια που ποτε δε θα εκπληρωθούν, που όμως έχουν την δύναμη να σε αιχμαλωτίσουν στην απελπισία και να φέρουν την καταστροφή της υγείας σου.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ στον διάβολο- σε κάθε ΑΡΝΗΤΙΚΟ και απαισιόδοξο σενάριο- και θα ΦΥΓΕΙ απο σας. Πλησιάστε -με εμπιστοσύνη-τον ΘΕΟ και θα σας Πλησιάσει μας συμβουλεύει ο Απόστολος Ιάκωβος (Ιακώβου 4:7).ΑΚΥΡΩΣΤΕ τις επιθέσεις και τα βέλη του σατανά. Φορέστε την πανοπλία του θεού-που ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ -οτι ειναι μαζι μας και ποτε δεν θα μας αφήσει- για να μπορέσετε ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ μεσα στην πονηρή εποχή... και να παραμείνετε όρθιοι.... αφου ζωστειτε την ΑΛΗΘΕΙΑ σαν ζώνη, μας νουθετεί ο απόστολος Παύλος στην επιστολή του προς τους (Εφεσιους 6:11-14)

Η ασπίδα μας για κάθε Ψεύτρα καταστροφική ΑΡΝΗΤΙΚΗ σκέψη ειναι να διατηρούμε πάντοτε μια στενή καρδιακή σχέση με τον Κυριο «ΜΕΙΝΕΤΕ ΡΙΖΩΜΕΝΟΙ Σ'ΕΜΕΝΑ..... Όπως δεν μπορεί το κλήμα να καρποφορήσει μονο του, αν ΔΕΝ παραμείνει στο αμπέλι, το ίδιο και εσείς, ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΡΙΖΩΜΕΝΟΙ σε ΜΕΝΑ»(Ιωαννης 15:4) « Αν παραμείνετε ΡΙΖΩΜΕΝΟΙ μαζι μου, και τα ΛΟΓΙΑ μου ΜΕΙΝΟΥΝ ΡΙΖΩΜΕΝΑ μέσα σας, Ο, ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΘΕΙ»(Ιωαννης 15:7) ειναι η αξιόπιστη υπόσχεση του Χριστού που ΙΣΧΥΕΙ μέχρι σήμερα !!!!! 

Φίλοι μου η Ψυχική και Ψυχοσωματική μας Υγεία, και η θετική αντιμετώπιση Ζωής εξαρτάτε απο την ικανότητα μας να ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ τις δηλητηριώδεις ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ σκέψεις, και με τον Χριστό στο πλευρό μας θα μπορούμε πάντοτε να ΝΙΚΟΥΜΕ εξουδετερώνουμε τις Αρνητικές μας σκέψεις και να ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ σε Χαρωπούς ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ καλλιεργώντας έναν καινούργιο τρόπο σκέψεως μας βεβαιώνει ο λόγος του θεού. (Ρωμαίους 12:2)

«Σε ΟΛΕΣ τις περιστάσεις μπορώ να βγαίνω ΝΙΚΗΤΗΣ χάρη στον Χριστό που με ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ» (Φιλιππησους 4:13)

Φίλε μου Έξοδος απο απελπισία και ΝΙΚΗ ενάντια κάθε ζημιογόνου ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ σκέψης έχεις μόνο δια του Ιησού Χριστού που σε καλεί ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και στην ΑΙΩΝΙΑ Ζωη και εσυ να μπεις. 

"ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ" Είναι η αξιόπιστος διαθήκη, συμφωνία που ο Χριστός θα τιμήσει και την παρουσία του θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ.  

No comments:

Post a Comment