Popular Posts

Tuesday 4 June 2013

AN H AΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΜΠΩ.

Μιλάμε κάθε μέρα για την Σωτηρία και για την Αιωνια ζωη, και τι πρεπει να κανει ο ανθρωπος ωστε να μην ΧΑΘΕΙ. Στην Βασιλεία του Χριστου δεν θα μπει όποιος αγάπα τον ΕΑΥΤΟ του, το χρήμα, την επιτυχία, την καριέρα του,την θεση του και τις απολαβές του, την μόρφωση του, τα χουια του,τους φίλους του και την ιδια την οικογένεια του παραπάνω από τον Χριστο !

Ο ιδιος ο Χριστός τόνισε οτι αν ΔΕΝ ειναι ο ΠΡΩΤΟΣ στην Ζωη μας δεν θα ειναι στη Ζωη μας « Οποιος αγαπάει τον πατερα του και την μητερα του περισσότερο απο μενα , δεν ειναι Αξιός για μενα. Και όποιος αγαπάει την κόρη του περισσότερο απο μένα, δεν ειναι Άξιος για μένα.»(Ματθαίος 10:37)

Γιατι δεν ειναι Αξιος του Χριστού εκείνος που χαρη στην γνώμη της Αρραβωνιαστικιάς του, του κουμπάρου του, της Μητέρας του, η της πεθεράς του στον Χριστό δεν δοθεί απο φοβο οτι απο τους αγαπητικούς του και απο την κοινωνία θα απορριφθεί, αλλα μόνο εκείνος που ασχέτως την απόρριψη που ενδεχομένως απο τ' αδέλφια του να δεχτεί ειναι διατεθειμένος στον Χριστό να ΔΟΘΕΙ και ολες τις ημέρες της Ζωής του να τον Τιμά και να τον ακολουθεί.Γιατί εαν χάρη του Χριστού δεν ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ την ζωη σου, τις επιτυχίες σου, τις κατακτήσεις σου, αυτα που κληρονόμησες, η με τον ιδρώτα σου απέκτησες, και στον Χριστό ΔΟΘΕΙΣ, στην ευλογία του δεν θα μπεις !

Αν τον Χριστό δεν αγαπήσεις παραπάνω απο τον εαυτό σου, την ανεξαρτησία σου και καθε άλλο στη ζωη, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να του ΔΟΘΕΙΣ και να τον ακολουθήσεις, και συνεπώς στην Βασιλεία του ΔΕΝ θα μπεις γιατί Αγάπησες περισσότερο την επικύρωση του Κόσμου των δικών σου, παρα τον ΧΡΙΣΤΟ και την δική του επικύρωση !

Φιλε/η μου αν ο ΧΡΙΣΤΟΣ δεν είναι πρώτος στη ζωη σου Δεν ειναι στη Ζωή σου. Αν για Χάρη του δεν είσαι έτοιμος/η να συκοφαντηθείς και να σε κατατρεξουν και απο τον αρραβωνιαστικό σου, την θεία σου, η την σύζυγο σου να απορριφθείς, τότε δεν είσαι Αξιός η Αξια για τον Χριστό τον επι γης πανταχου παρών Θεό που για χάρη του οι Απόστολοι ΑΦΗΣΑΝ τα παντα και τον ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ.(Ματθαίος 19:27)

Φιλε ο Χριστός σ'όλους που τον ΑΓΑΠΟΥΝ και τον ΑΚΟΛΟΘΟΥΝ χαρίζει την Αιώνια ΖΩΗ. Εμπιστευσου, άνοιξε την καρδιά σου σ'Αυτόν που δεν δίσταξε να παει στον Σταυρό να πληρώσει την τιμωρία για την δικη σου αμαρτία και στην ευλογία του θα μπεις, και ποτε δεν θα χαθείς.(ιωαννης 10:9)

"Κύριε Ιησού Χριστέ μου, σου ΔΙΝΟΜΑΙ σου Παραδίνομαι. Ειμαι δικος σου. Γενηθητω το θελημα σου στη ζωη μoυ." Ειναι η ανταπόκρισης της καρδιάς εκείνου που τον Χριστο εχει ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ , τον ΑΓΑΠΑ και επιθυμεί μαζι του Αιωνια να ΖΕΙ. Αν ειναι και δικη σου επιθυμία αφιερώσου σήμερα στον Χριστο και στην Ευλογία του για παντα θα μπεις !!!

No comments:

Post a Comment