Popular Posts

Monday 3 June 2013

ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙΣ....

ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙΣ
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙΣ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΜΠΕΙΣ.

Πολύτιμη ψυχή είναι λογικότατο αν θέλεις απο τον Kυριο Ιησού Χριστό να ΕΥΛΟΓΗΘΕΙΣ και στην Βασιλεία του να ΜΠΕΙΣ στον ίδιο να ΔΟΘΕΙΣ και Σωτήρα και Κύριο σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ !!! «Ο Χριστος στους δικους του ΗΡΘΕ και ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ. Οσοι ομως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ σ' αυτούς ΕΔΩΣΕ την εξουσία να γίνουν παιδιά Θεού. Σ'αυτούς που Πίστευσαν σ'Αυτόν <που καρδιακά τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ και του ΔΟΘΗΚΑΝ>» (Ιωάννης 1:12-13) Κι οχι σ'αυτους που δεν καταδέχτηκαν Σωτήρα τους να τον δεχτούν.
Γι'αυτό ελα αδελφέ/η μου στου Χριστού την Αγκαλιά ΕΛΑ ΤΩΡΑ για να λάβεις ΣΩΤΗΡΙΑ και ΧΑΡΑ !

"Η αγάπη μου για τον Χριστό
ειναι μεγάλη σαν Αυτόν,
Δεν αλλοιώνεται, δεν σβήνεται,
αλλα σ' ΑΥΤΟΝ με κατευθύνει
που Αιώνια Ζωή ΔΙΝΕΙ"

Εύχομαι αυτό το τετραστιχο να εκφράζει και την δική σου καρδιά, ώστε και εσύ στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ να μπεις, και ποτε να μην χαθείς αλλά μαζι του για πάντα να ζεις !!!

"Kύριε Ιησού Χριστέ μου, σου ζητώ συγνώμη που τοσα χρονια το καλεσμα σου αγνοούσα και μακριά σου ζούσα. Σήμερα σου δίνομαι, σου παραδίνω το τιμόνι της Ζωής μου και σου Ζητώ να ερθεις και να ζησεις μαζι μου ΟΛΕΣ τις ημερες της ζωης μου.Ας γίνει το Θέλημα σου στη ζω μου.Είμαι δικός σου" Είναι η προσευχή που αν ειλικρινείς ο Κύριος θα την απαντήσει και Αιώνια Ζωή μαζί του θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ!

No comments:

Post a Comment