Popular Posts

Friday 14 June 2013

Η Αγάπη του Χριστού εις τον ίδιο μας καλεί να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ για να μπούμε στη Ζωή !!!!


Ναι, η Σωτηρία είναι το ΔΩΡΟ του Χριστού σε κάθε αμαρτωλό και αμαρτωλή που τον Χριστό ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του/της ΔΕΧΤΕΙ.(Ιωάννης 1:12-13) γιατί δεν ήρθε ο Χριστός για να καταδικάσει τον κόσμο, αλλά για να ΣΩΘΕΙ ο κόσμος ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ.(Ιωαννης 3:17) << Όποιος Πιστεύει σ΄ΑΥΤΟΝ,- δηλαδή του εχει ΑΝΟΙΞΕΙ την καρδιά του και Σωτήρα του τον εχει δεχτεί,-ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ (ιωαννης 3:18) αλλά ΕΧΕΙ ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ, όποιος όμως ΔΕΝ πιστεύει -Δυσπιστεί- είναι ήδη καταδικασμένος και ΔΕΝ θα γευτεί την Αιώνια μαζί του Ευλογημένη ζωή !(Ιωάννης 3:18,36)

Φίλοι για να Σωθούμε πρέπει τον ΧΡΙΣΤΟ να ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ, πρέπει Σωτήρα και Κύριο μας να τον δεχτούμε .(Ιωαννης 1:12-13) Πρέπει συνειδητά να απαντήσουμε το κάλεσμα του (Αποκάλυψη 3:20), ανοίγοντας του την καρδιά μας , και δίνοντας του το τιμόνι της ΖΩΗΣ μας.

Η Σωτηρία δεν είναι Αυτόματη, ούτε το έργο και η προσπάθεια κάποιού άλλου, άλλης, η της Εκκλησίας μας, αλλά το ΔΩΡΟ του ΧΡΙΣΤΟΥ στο άνοιγμα της δικής μας καρδιάς <<ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΑΥΤΟΝ , ΟΧΙ , ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΙΩΞΩ>> και τα λόγια του είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ. (Ιωάννης 6;37) διάβασε το λόγια του Χρίστου στην Αποκάλυψη 3:20 και θα διαπιστώσεις οτι ο Χρίστος περιμένει εσύ να του ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα της καρδιάς σου,εσυ συνειδητά να τον Καλωσορίσεις και του ΔΟΣΕΙΣ την Εξέχουσα θέση στην καρδία σου !!!

Όπως κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει το άλογο να πιει παρα μόνο να το οδηγήσει στην πηγή, το ίδιο, καμία δύναμης δεν μπορεί να αναγκάσει την ΔΥΨΑΣΜΕΝΗ ΨΥΧΗ να ξεδιψάσει στον Χριστό, αλλά όποιος και όποια επιθυμεί να Ξεδιψάσει και στην Αιώνια ζωη να μπει, πρέπει απο μόνος/ης του/ης στον Χριστό να έρθει και οπως η Σαμαρειτισσα να του Ζητήσει να του/ης Δώσει το *Νερό* της Αιωνίου Ζωής.(Ιωαννης 4:15)

<<Αν διψάει κάποιος , Σ' ΕΜΕΝΑ να ΕΡΧΕΤΑΙ και να ΠΙΝΕΙ. Οπως το λέγει η γραφή, Ποτάμια ζωντανού νερού θα ΞΕΧΥΘΟΥΝ απο εκείνον που Πιστεύει σ' ΕΜΕΝΑ>> ( Ιωάννης 7;37) είναι τ' αξιόπιστα λόγια του ΧΡΙΣΤΟΥ.

Φίλε ο Χριστός θα σου χαρίσει ΑΝΑΠΑΥΣΗ και ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ αν επιστρέψεις σ' Αυτόν και Σωτήρα και Κύριο του τον ΔΕΧΤΕΙΣ.(Ματθαίος 11:28,Αποκάλυψη 3:20)

"Κύριε Ιησού Χριστέ, επιστρέφω σ' ΕΣΕΝΑ, σου ανοίγω την καρδιά μου και σου ΖΗΤΩ, να έρθεις και να μείνεις μαζί μου όλες τις ημέρες της ζωής μου." ειναι η προσευχή αφιερώσεως που θα σε συμφιλιώσει για ΠΑΝΤΑ με τον Πατέρα και τον Γιο. Αμήν !

No comments:

Post a Comment