Popular Posts

Monday 10 June 2013

“Σ’ ΑΓΑΠΗΣΑ Μ’ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ“ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ.


Στο διαδίκτυο υπάρχουν εκατομμύρια σελίδες που δίνουν την ελπίδα για κάποιο δεσμό, για κάποια Αγάπη, που θα γιατρευσει την πονεμένη, νηστική και άπληστη καρδία, και όμως καμία Αγάπη, ακόμα και η πιο καλή, και η πιο ανεκτική, και γεμάτη κατανόηση ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ την ανθρωπινή καρδιά, και να επουλώσει τις αόρατες βαθιές Πληγές.
Ως κοινωνία αντικαταστήσαμε το Σεξ για την Αγάπη, και τρέχουμε παντού για να την βρούμε εκτός στον Χριστό μας που μας έπλασε, και που ΕΔΩΣΕ τη Ζωή του Για μας, και που μας βεβαιωνει οτι μας ΑΓΑΠΑ με την ίδια απέραντη ΑΓΑΠΗ που τον ΑΓΑΠΗΣΕ ο ΠΑΤΕΡΑΣ !!!!
« Όπως με ΑΓΑΠΗΣΕ ο Πατέρας, έτσι σας ΑΓΑΠΗΣΑ κι ΕΓΩ. Παραμείνετε στην αγάπη μου. Αν τηρήσετε τις εντολές μου θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ στην Αγάπη μου»(Ιωάννης 15:9)

Αλλά για να παραμείνεις στην ΑΓΑΠΗ του ΧΡΙΣΤΟΥ, πρέπει πρώτα την Προσφορά Σωτηρίας του να την ΔΕΧΤΕΙΣ ! «Ελάτε σε ΜΕΝΑ όλοι εσεις που είστε ψυχικά κατάκοποι και βαριοφορτωμενοι μ'έγνοιες και ΕΓΩ θα σας ΞΕΚΟΥΡΑΣΩ»(Ματθαίος 11:28)
Πρέπει Πρώτα να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ και Σωτήρα και Κύριο μας να τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ.(Ιωάννης 1:12-13,3:16) Γιατί αν ΑΓΝΟΗΣΟΥΜΕ το κάλεσμα του, που χάρη στην απέραντη ΑΓΑΠΗ του σταυρώθηκε για να φορτωθεί πάνω του την τις δικές μας Αμαρτίες.(Ιωάννης 1:29,Α.Πέτρου 2:24), μακριά του μετά θάνατο θα βρεθούμε !!!

" ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ Σ'ΑΓΑΠΩ, ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΩ.
ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΑΨΗΦΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΘΑ ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ
? "
Ρωτάει ο Κύριος τον καθένα και κάθε μια που τη προσφορά ΣΩΤΗΡΙΑΣ του(Αποκάλυψη 3:20) την αγνοεί και μακριά του τον κρατάει.

Φίλε ο Χριστός είναι η Πηγή της άφθονης , δυναμικής και Ευλογημένης Ζωής.(Ιωάννης 10:10)
Και «Όποιος ΕΧΕΙ τον ΧΡΙΣΤΟ έχει την Ζωη,< την άφθονη,την Αιώνια,και την Ευλογημένη> όποιος ΔΕΝ ΕΧΕΙ τον Χριστό <δηλαδη ΔΕΝ εχει καρδιακή σχέση και ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον Χριστο> την ΖΩΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ»είναι η μαρτυρία που ο Θεός έδωσε σ' όλους .(Α.Ιωάννου 5:1)

Φίλε άνοιξε την καρδιά σου στον επι γης Θεό Ιησού Χριστό και η ΚΑΡΔΙΑ σου θα ΓΙΑΤΡΕΥΤΕΙ και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ και εσύ θα μπεις και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ.(Ιωάννης 10:9)

"Kυριε Ιησού Χριστέ, σήμερα σου ανοίγω την καρδιά μου και το κάλεσμα σου ΑΠΑΝΤΩ. Ελα και μείνε μαζί μου ολες τις ήμερες της Ζωής μου." Eιναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον μετανιωμένο και επιστρεψαντα στον Χριστό αμαρτωλό.

No comments:

Post a Comment