Popular Posts

Thursday 20 June 2013

EΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΘΕΟΣ

"Θα επιθυμούσα να είμαι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ τέλεια δοσμένος στον Χριστό, να ΑΓΑΠΩ τον Χριστό μ' όλη μου την καρδιά, και να τον Υπηρετώ μ'ολη μου την καρδιά" είναι η ενοια, ο στόχος και η επιδίωξης του αληθινού, του γνήσιου Χριστιανού.
Να Αγαπά τον Επι Γης Θεό Ιησού Χριστό μ'όλη την καρδία του, και να τον Υπηρετεί μ'όλη την... καρδιά του, γιατί ΘΕΟΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ και ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ειναι ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ , και εκτός Αυτού Άλλος ΘΕΟΣ και ΣΩΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!!

" ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΛΛΟΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ...(ΙΣΑΪΑΣ 45:5)
"ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΛΛΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ, ΟΥΤΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΟΣ. ΕΓΩ, ΜΟΝΑΧΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΑΣ" (Ισαίας 43:10-11) Ειπε ο Μοναδικός Πανταχού παρών Θεός και Παντοδύναμος Δημιουργός ο πάντοτε ΥΠΆΡΧΩΝ ΛΟΓΟΣ (Ιωάννης 1:1-3) ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.

Ποιος επιτέλους είναι ο Ιησούς Χριστός, και μήπως οταν τον δούμε θα εκπλαγούμε ;

Φίλοι μου, πριν δυο χιλιάδες χρόνια ο Κύριος και ΔΙΜΙΟΥΓΟΣ του κόσμου, ΚΕΝΩΣΕ τον εαυτό του και ΠΗΡΕ τη μορφή δούλου, ανθρώπου, και ΤΑΠΕΙΝΩΘΗΚΕ αυτόβουλα υποτασσομενος ως το σημείο να ΔΕΧΘΕΙ ακόμα και να ΠΕΘΑΝΕΙ. (Φιλιππησιους 2:6-8) Ηρθε ως ο Αμνός του Θεού που σηκώνει τις αμαρτίες του κόσμου (Ιωάννης 1:29) και Πληγώθηκε για τις ανομίες μας ....για χάρη της δικής μας Σωτηρίας εκείνος ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ και στις πληγές του βρήκαμε εμεις γιατρεία.....Σαν πρόβατο που το οδηγούνε στη σφαγή ....κακόπαθε, καταδικάστηκε...ο Κύριος Εκανε τη ζωη του ΘΥΣΙΑ ΕΞΙΛΕΩΣΗΣ ,(Ησαΐας 53:4-10) Ήτανε περιφρονημένος απο τους ανθρώπους....και τον ΑΓΝΟΗΣΑΜΕ σαν να ταν ενα τίποτα, του δώσαμε την καταφρονια μας.(ισαίας 53:3)


Όταν όμως ΕΡΘΕΙ σ'εμας την Δεύτερη Φορά, δεν θα έρθει ως ο καταφρονημένος δούλος που υπέφερε τις θλίψεις μας, αλλά θα έρθει ως ο Κύριος της ΔΟΞΑΣ, ο Παντοκράτορας, που έχει τα κλειδιά του θανάτου και του Άδη, που κρατάει στο δεξι του χερι εφτά αστέρια, και που μπροστά του καθε γόνατο θα κάμψει, και κάθε γλώσσα θα τον ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΘΕΟ.(Ρωμαίους 14:11, Φιλιππησιους  2:10)

Φιλοι μου ο Ιησούς Χριστός ειναι ο επι πάντων Θεός ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ.(Ρωμαίους 9:5) που πριν δυο χιλιάδες χρόνια ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΣΑΡΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ! Αποδείχτηκε αληθινός απο το Aγιο Πνεύμα. Φανερώθηκε σε αγγέλους. Κηρύχτηκε ανάμεσα σε εθνικούς. Έγινε αντικείμενο πίστης στον κόσμο. Αναλήφθηκε με ΔΟΞΑ.(Α.Τιμοθεου 3:16) και θα ξανάρθει με ΟΛΗ του την ΔΟΞΑ και θα κρίνει τους Ζώντες και τους νεκρούς.(A.Πέτρου) και θα ανταμείψει τα πιστά του παιδια και τιμωρήσει ολους εκεινους που τον αψηφούσαν και την πρόσφορα Σωτηρίας του την αγνοούσαν.

Φιλοι , ο Ιησούς Χριστός ειναι Αυτος που ΥΠAΡΧΕΙ, που ΥΠΗΡΧΕ και που Πρόκειται να ΕΡΘΕΙ... που κάθε μάτι θα τον δει, και εκείνοι που τον τρύπησαν θα θρηνήσουν.. το ΑΛΦΑ και το Ωμεγα (Αποκάλυψη 1:4-8) ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ και ΣΩΤΗΡΑΣ !.(Ησαϊας 43:10)

Και σήμερα σε καλεί Σωτήρα και Κύριο σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και στην Αιώνια Ζωή και εσύ να μπεις !!
Την πρόσφορα Σωτηρίας σου, μην την Αγνοήσεις, γιατί για πάντα θα πενθήσεις, αλλα ΕΛΑ στον ΧΡΙΣΤΟ ΔΩΣΟΥ στον επι Γης Πανταχού παρών Σωτήρα και Θεο Ιησού Χριστό και για πάντα θα Σωθείς, και στην Βασιλεία του και εσύ θα μπεις. Αμήν.

No comments:

Post a Comment