Popular Posts

Sunday 16 June 2013

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΣΠΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ.


Φίλοι μου, το χθεσινό μήνυμα ήταν, οτι εμείς ΦΕΡΟΥΜΕ την ΕΥΘΥΝΗ για την ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΖΩΗ μας, για την τοποθεσία που μετά θάνατο θα βρεθούμε.

Αν τον Ιησού Χριστό έχουμε ΑΣΠΑΣΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ μας τον εχουμε ΔΕΧΤΕΙ στην Ευλογία του Πατρός θα ΜΠΟΥΜΕ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ δήλωσε ο Χριστός «Τα πρόβατα τα δικα μου αναγνωρίζουν την φωνή μου και με ΑΚΟΛΟΘΟΥΝΕ και με ΚΑΝΕΝΑ τρόπο ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ, και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ Τ' ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ........ και Κανένας ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΙΟΤΕ απο τα χερια του Πατερα μου» (Ιωάννης 10:28) Αν ομως τα κάλεσμα του Αγνοήσουμε (Ματθαίος 11:28,Αποκάλυψη 3:20) και τα λόγια του αψηφήσουμε «Όποιος Αγαπάει την Ζωή του θα την χάσει, μα όποιος ΑΠΑΡΝΙΕΤΑΙ τη Ζωη του στον κόσμο αυτο < Τα χουια του, την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ του. Πάψει να είναι το αφεντικό της Ζωής του και Δώσει το τιμόνι της Ζωής του στον Χριστό> αυτός θα την ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ για την Αιώνια Ζωή !»(Ιωάννης 12:23)

Φίλοι μου, αν τον Χριστό αρνηθούμε να του ΔΟΘΟΥΜΕ και ΣΩΤΗΡΑ μας να τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ (Ιωάννης 1:12, Αποκάλυψη 3:20) για πάντα θα ΧΑΘΟΥΜΕ «Ο καθένας που αμαρτάνει ειναι ΔΟΥΛΟΣ της ΑΜΑΡΤΙΑΣ. Και ο δούλος δεν μενει στο σπιτι (στην Ευλογία του Πατρός) μόνιμα, ο Γιος όμως ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ. Αν λοιπόν σας ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ο Γιος, τοτε θα ειστε -είμαστε- πραγματικά ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ» (Ιωάννης 8:34-35)

Πολύτιμη Ψυχή, αν τον Χριστό δεν ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ και Σωτήρα σου δεν τον ΔΕΧΤΕΙΣ, θα πεθάνεις μέσα στις αμαρτίες σου.(Ιωάννης 8:24) Αδελφέ μου είμαστε ΟΛΟΙ μας αξιολύπητοι αμαρτωλοί και κανείς στον παράδεισο χάρη στα έργα του δεν θα μπει, παρα μόνο ΧΑΡΗ στην ΧΑΡΗ και το ΕΛΕΟΣ του ΘΕΟΥ, (Εφεσιους 2:8-9) αν τον ΧΡΙΣΤΟ ΔΟΘΕΙ και Σωτηρα του τον ΔΕΧΤΕΙ!(Ιωάννης 1:12-13)

Φίλε, ο Χριστός υπόσχεται ένα καινούργιο παρών, την Αναγέννηση σε κάθε αμαρτωλό που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και Σωτήρα του τον ΔΕΧΤΕΙ, την Αιώνια με Αυτόν στο πλευρό του Ζωη ! 
Πριν είκοσι έξι χρόνια βαριά τραύματα, πόνοι και θλίψης μ' έφεραν με ΠΙΣΤΗ στον Χριστό, και από τότε προχωρώ με το Άγιο του Πνεύμα στην καρδιά μου, και Ξέρω οτι εκείνος που μ' Αγάπησε τόσο πολύ, που Πήγε στον Σταυρό και για μένα να Σταυρωθεί ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Μ' ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ Μ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ, (Εβραίους 13:5) και το ίδιο θα κάνει και για σένα και για τον καθένα που τον ασπαστεί και Σωτήρα και Κύριο του τον δεχτεί !!!

" Κύριε Ιησού Χριστέ, σου δίνομαι, σου παραδίνομαι, ειμαι ΔΙΚΟΣ σου." είναι η προσευχή που θα σε ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΕΙ για πάντα με τον Πατέρα και τον Γιο. Σου εύχομαι να την προσευχηθείς, στον Χριστού Χωρίς επιφύλαξη να δοθείς και στην Αιώνια ζω και εσύ θα ΜΠΕΙΣ !!!

No comments:

Post a Comment