Popular Posts

Tuesday 18 June 2013

ΜΗΝ ΣΚΛΗΡΥΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣAΣ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ MΟΥ,ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ MΟΥ, Λεγει ο Κυριος.

Το σημερινό μήνυμα είναι ΜΗΝ ΣΚΛΗΡΗΝΕΤΕ την ΚΑΡΔΙΑ σας στα ΛΟΓΙΑ , ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ του Κυρίου,(Εβραίους 3:8) γιατί ο Κύριος ομιλεί και καλεί κάθε αμαρτωλό να επιστρέψει σ' ΑΥΤΟΝ και να βρει Ζωή,(Ματθαίος 11:28, Ιωάννης 7:37,Αποκάλυψη 3:20) να μπει στην ΕΥΛΟΓΙΑ του για να μην ΧΑΘΕΙ.

<< Επειδή, ο Θεός ΜΙΛΑΕΙ ΜΙΑ και ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, αλλ' ο άνθρωπος δεν προσέχει. Σε όνειρο, σε νυχτερινή όραση, όταν βαθύς ύπνος πέφτει επάνω στους ανθρώπους, όταν τους παίρνει ο ύπνος επάνω στο κρεβάτι· τότε, ανοίγει τα αυτιά των ανθρώπων, και επισφραγίζει τη νουθεσία σ' αυτούς· ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΕΨΕΙ τον άνθρωπο από τις πράξεις του, και ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ από τον άνθρωπο την ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ. Ετσι να τον ΓΛΙΤΩΣΕΙ την ψυχή του από τον λάκκο, (απο τον ΑΙΩΝΙΑ ΜΑΚΡΙΑ του ΚΑΤΑΔΙΚΗ) και τη ΖΩΗ του από το να διαπεραστεί από ρομφαία.(Από την απρόοπτη αναχώρηση)!!!!<Ιωβ 33:14-18)

Φίλοι μου η νουθεσία του Κυρίου είναι πάντοτε η ιδια ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ (Iερεμιας 3:14), «ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑ ΣΑΣ»(Ιερεμίας 3:22) Υπόσχεται να Χαρίσει την Ευλογία του, την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του, την Αιώνια Παρουσία του σε κάθε αμαρτωλό που ΘΑ τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Σ'ΑΥΤΟΝ.
ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ Σ'ΕΣΑΣ (Μαλαχίας 3:7) ήταν και ειναι πάντοτε το κατώφλι και η είσοδος μας στου ΘΕΟΥ την ΕΥΛΟΓΙΑ.

Χωρίς ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ με ΜΕΤΑΝΟΙΑ στον ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ. «Μα εσεις ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ να ΕΡΘΕΤΕ σ' ΕΜΕΝΑ για ν' Αποκτήσετε ΖΩΗ»(Ιωάννης 5:40)
Ο Χριστός είναι ο ΑΙΤΙΟΣ και η ΠΗΓΗ της Αιωνίου Ζωής, και όποιος ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ τον Χριστό να επικαλεστεί και απο αυτόν να εξαρτηθεί <ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ του- ΔΕΝ ΑΝΟΙΚΕΙ στα πρόβατα του( Ιωαννης10:9)> και μακριά του θα χαθεί.

Φίλοι το Άγιο Πνεύμα μέσα απο τον λόγο του Κυρίου,απο αγάπη σας νουθετεί και σας λέγει « Σήμερα -Αν ΑΚΟΥΣΕΤΕ τη Φωνη του- ΜΗ ΣΚΛΗΡΥΝΕΤΕ την καρδια σας» οπως την σκλήρυναν οι Εβραίοι στην Μεριβα στην Έρημο, οταν ο θεος τους ΚΑΛΟΥΣΕ και εκείνοι αμφισβητούσαν την παρουσία του, και το κάλεσμα του ΑΨΗΦΟΥΣΑΝ .(Εβραιους 3:8) και αποκλείστηκαν απο την Ευλογία του και στην ΑΝΑΠΑΥΣΗ του ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ !!(Εβραίους 3:10-11)

No comments:

Post a Comment