Popular Posts

Monday 24 June 2013

ΟΛΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑ Σ' ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ !!!!

ΟΛΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑ
ΚΑΙ Η ΧΑΡΗ ΚΑΙ Η ΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΕΥΛΟΓΙΑ
Σ' ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ !!!!

« Απο τον ΔΙΚΟ του ΠΛΟΥΤΟ πήραμε όλοι εμείς την μια ΔΩΡΕΑ πάνω στην άλλη,
Ο νομός δόθηκε από τον Μωυσή, η ΧΑΡΗ η Θεϊκή και η ΑΛΗΘΕΙΑ ήρθε σ'εμας δια του Ιησού Χριστού» μας βεβαίωσε ο Ιωάννης ο Θεολόγος.(Ιωάννης 1:16-17)

Μην πλανάστε , αγαπητοί μου αδελφοί. Κάθε καλή πρόσφορα και ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ έρχεται απο ψηλά, απο τον δημιουργό των ουράνιων σωμάτων, μας λέγει ο Απόστολος Ιάκωβος .(Ιακωβος 1:16-17)

Οι ουρανοί διηγούνται τη ΔΟΞΑ του θεου μας , και ολο το στερέωμα, μας αναγγείλει τα έργα που έπλασαν τα δικά του χέρια. Τα ΘΑΥΜΑΤΑ του μονολογούν οι μέρες που διαβαίνουν.(Ψαλμος 19:1-2)

O Κύριος μας Ιησούς Χριστός ήταν εκείνος που Αιχμαλώτισε την αιχμαλωσία , και ΕΔΩΣΕ ΔΩΡΑ στους ανθρώπους.(Εφεσιους 4:7) στα ΠΙΣΤΑ του παιδια, και άλλους όρισε Αποστόλους , άλλους προφήτες, αλλους ευαγγελιστές, και αλλους ποιμένες και δάσκαλους,με σκοπό των καταρτισμό των πιστών (Εφεσιους 4 11-12) τον δικό μας καταρτισμό !!
Και δεν άφησε κανένα Πιστό του παιδί χωρίς δώρο γιατί απο τον ΔΙΚΟ του ΠΛΟΥΤΟ πήραμε ολοι μας την μια δωρεά πάνω στην αλλη, αρχινώντας με την αιωνία ζωη που έδωσε σε κάθε αμαρτωλό που Σωτήρα του τον Δέχτηκε (Ιωάννης 1:12) και μετά έδωσε ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ, στον ενα να μιλάει με θεία σοφία, σ'εναν άλλο να μιλάει με Θεία γνώση,στον άλλο το χάρισμα της πίστης από το ίδιο Πνεύμα και σε άλλον χαρίσματα θεραπειών απο το ιδιο Πνεύμα. Σε άλλον το δώρο να κάνει θαύματα, και σε αλλον το το χάρισμα μεταβίβασης θειων μηνυμάτων..σε άλλον να ξεχωρίζει πνεύματα,και σε άλλον διάφορα είδη γλωσσών .(Α.Κορίνθιους 12:7-12)

Φίλοι μου ανεξάντλητη ειναι η Πηγή Χάρης του Ιησού Χριστού, και ο Πλούτος των ευλογιων του για μας τα Πιστά του παιδιά !!
Ο πόσο απέραντο είναι το Ύψος και το πλάτος και το μήκος της ΑΓΑΠΗΣ του και του ΕΛΕΟΥΣ του και τίποτε δεν θα στερήσει πότε απο τον Πιστο που του εχει αφιερωθεί και επιθυμεί να τον υπηρετήσει.
Ο Κύριος μας , μας βεβαίωσε και είπε «Αν παραμείνετε ενωμένοι μαζί μου και τα λόγια μου μείνουν ριζωμένα μέσα σας, Ο, ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΘΕΙ. Μ' αυτό τον τρόπο ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ η ΔΟΞΑ του Πατέρα μου, οταν εσεις κάνετε άφθονο καρπό κι αποδειχθείτε μαθητές μου»(Ιωάννης 15:7-8)

No comments:

Post a Comment