Popular Posts

Wednesday 5 June 2013

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ.

 ΘΑ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΝ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ (Αποστολος Παυλος) προς Ρωμαίους 9:3

Αλλά όπως η καταδίκη του Αποστόλου Παύλου δεν θα έσωζε τ'αδέλφια του από την Αιώνια καταδίκη, ετσι και σήμερα τίποτε ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό που δεν εμπιστεύτηκε και ασπάστηκε και τον Χριστό απο την Αιώνια απομάκρυνση του απο τον ΘΕΟ παρα μόνο η ΘΥΣΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ.(Ρωμαίους 3:25, Ιωάννης 3:16,Εφεσιους 2:13)

Φίλε, αν *ποτάμια* Ζωντανού νερού δηλαδή του Αγίου Πνεύματος δεν ξεχύνονται μέσα σου, μακριά απο τον Χριστό θα χαθείς επειδή αγνόησες το κάλεσμα του και δεν καταδέχτηκες από τον ιδιο να εξαρτηθείς.« Αν διψάει κάποιος, σ' έμενα να ΕΡΧΕΤΑΙ και να πίνει. Οπως το λεει η γραφη, ποταμια Ζωντανού νερού θα ξεχυθούν μεσα απο εκείνον που πιστεύει σ΄έμενα» (Ιωάννης 7:37-38)
Φίλε τα τοίχοι που θα μας αποκλείσουν απο την Αιώνια με τον Χριστό ΖΩΗ δεν είναι του Θεού, αλλα είναι τα δικά μας. Τα τοίχοι της ΔΥΣΠΥΣΤΙΑΣ μας προς τον Χριστό είναι αυτά που θα μας κρατήσουν απ'εξω, ο ΔΥΣΤΑΓΜΟΣ μας ν' ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ την ΚΑΡΔΙΑ μας και ΣΩΤΗΡΑ και Κύριο μας να τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ.(Ματθαίος 11:28,Ιωάννης 1:12-13,Αποκάλυψη 3:20) θα είναι η αιτία που απο τον παράδεισο θα αποκλειστούμε.

Αδελφέ/η, μόνο το ΑΙΜΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ μας πλένει απο κάθε αμαρτία.(A.Ιωάννου 1:7,Εφεσιους 2:13) και μονό η ΚΑΡΙΔΙΑΚΗ πίστης στον ΧΡΙΣΤΟ μας ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ.(Ρωμαίους 3:24-25)

Φίλε AN ZΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ, ΑΝ ΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ.
«ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Σ'ΕΜΕΝΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ»(ΙΩΑΝΝΗΣ 11:25-26)
Φιλε μου, σου εύχομαι το κάλεσμα του Χριστού να απαντήσεις και στην Αιώνια Ζωή και εσύ να μπεις. Αμήν!

"Kυριε Ιησού Χριστέ, συγχωρα με τον αμαρτωλό που το κάλεσμα σου το αγνοούσα και μακριά σου ζουσα. Μετανοω και μ'ευγνωμοσύνη σου ζητω απο όλες τις αμαρτίες μου να με συγχωρέσεις και να ερθεις και μαζι μου να κατοικίσεις" Eιναι η προσευχη Αφιερωσεως που ο Κυριος θα απαντήσει και με το Aγιο πνευμα του θα σε Βαπτίσει, Αναγεννήσει και θα σου ΔΩΣΕΙ το ΚΑΙΝΟΥΓΙΟ σου Παρών. Αμην !!!  

No comments:

Post a Comment