Popular Posts

Wednesday 26 June 2013

ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ ΘΑ Σ’ΑΓΑΠΩ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ

Ποτε δεν θα σ' αφήσω , ουτε θα πάψω να σε φροντίζω (Εβραίους 13:5)
Τίποτε ποτε δεν θα σε χωρίσει απο την ΑΓΑΠΗ μου, ούτε θλίψη, ούτε στενοχώρια η διωγμός, η πείνα η γύμνια, η κίνδυνος....ουτε θάνατος, ουτε Ζωή, ούτε άγγελοι, ούτε αρχές η εξουσίες...(Ρωμαίους 8:35)
Μέσα απο όλα τα δεινά θα σε βγάζω Νικητή/τρια (Ρωμαίους 8:37) και οτι και να σου συμβεί θα το κάνω πάντα να συντελεί για το τελικό ΚΑΛΟ σου.(Ρωμαίους 8:28)

Μέσα απο την μεγάλη μου ΑΓΑΠΗ σταυρώθηκα για σένα, για να ζεις την ΑΦΘΟΝΗ, δυναμική Ζωη Μ' ΕΜΕΝΑ « ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΘΟΝΗ»(Ιωάννης 10:10)

Ότι και να σου συμβεί Μην φοβάσαι γιατί ΕΓΩ σε λύτρωσα, σου έδωσα το όνομα μου, εισαι δικός/ια μου. Οταν περνάς απ'τα νερά (που παρασερνουν) ΕΓΩ θα Ειμαι μαζι σου. Κι όταν περνάς από τα ορμητικά ποτάμια, ΔΕΝ θα καταποντίζεσαι. Όταν μεσ' από τη φωτιά -απο τον σιγουρο χαμο- βαδίζεις, ΔΕΝ θα καίγεσαι, οι φλογες της ΔΕΝ θα σε αποτεφρώσουν. Γιατι Εγω Είμαι ο Κυριος ο ΘΕΟΣ σου(Ησαΐας 43:1-3) στο Πλευρό σου Συντροφος σου !!!

Είσαι πολύτιμος/η στα μάτια μου, έχεις για μένα ΑΞΙΑ και Σ'ΑΓΑΠΩ.(Ισαϊας 43:4)

Φίλοι μου, του Κυρίου η ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ ΔΕΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ, ΟΥΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ. ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΥΓΗ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ, ΚΙ' ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ (Θρηνοι 3:22) στα πιστά του παιδιά. Φίλοι μου ο Κύριος είναι ΚΑΛΟΣ σ' όποιον τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ, σ' αυτόν που τον ΑΝΑΖΗΤΑΕΙ.(Θρήνοι 3:25) και αιώνια Ζωή χαρίζει σε καθε αξιολύπητο αμαρτωλό που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ « Ο Χριστός στους δικούς του ΗΡΘΕ. Και δεν τον δέχτηκαν. Σε οσους ομως τον ΕΜΠΙΣΤΕΎΤΗΚΑΝ, σ' αυτούς ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ»(Ιωάννης 1:12-13) και ΟΧΙ σ'αυτούς που ΔΕΝ καταδέχτηκαν ν'ανοίξουν την καρδία τους και ΣΩΤΗΡΑ τους να τον δεχτούν.(Αποκάλυψη 3:20)

"Kύριε Ιησού Χριστέ, σου ΔΙΝΟΜΑΙ, σου ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ. ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΣ σου. ΓΕΝΗΘΗΤΩ το ΘΕΛΗΜΑ σου στη ζωη μου" ειναι η προσευχή αφιερώσεως που ο Χριστός θα τιμήσει, με το Άγιο του Πνεύμα θα σε ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ θα σ' ΑΦΗΣΕΙ, ουτε θα Σ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ.(Εβραίους 13:5). Αμήν !

No comments:

Post a Comment