Popular Posts

Monday 17 June 2013

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ KATAΒΡΕΧΟΥΝ

Είναι η προσευχή του Πιστού παιδιού του Κυρίου που λαχταρά να δει την εκπλήρωση των Ευλογιών του Κυρίου του, και που τόσα χρόνια εύχεται και προσεύχεται.

Είναι η προσευχή του καθενός που στον Χριστό έχει δοθεί και Σωτήρα του δεχτεί και λαχταρά, την καταπληκτική χαρά της Θεϊκής του Παρέμβασης στην Ζωή του εδώ κάτω να την Ζήσει, και με αφάνταστη χαρά να υπερχειλίσει που είδε την ΔΟΞΑ του Κυρίου του στη Ζωή των αδελφών του, στον τόπο τον δικό του !!! 
Είναι η προσευχή του κάθε πιστού που επιθυμεί την αφάνταστη χαρά της Παρέμβασης του βαθειά να την γνωρίσει, και το Όνομα του Κυρίου του δυναμικά να ομολογήσει. 

Αδέλφια μου οι ουρανοί δεν μπορούν να συγκρατούν περισσότερο τις Ευλογίες Του, και σύντομα θα αρχίσουμε να τις λαμβάνουμε. Αμήν!! 

"Θα ήθελα να ζούσα στο Εργαστήριο των Ευλογιών" Να ευλογώ αυτούς που την Πίστη μου Χλευάζουν και Υποτιμούν και τα πιστά μου αδέλφια τα κακολογούν. Να ευλογώ εκείνους που με κατατρέχουν, και για την σχέση που έχω με τον Σωτήρα μου Χριστό με συκοφαντούν, είναι το σύνταγμα Ζωής μου, και κάθε γνήσιου Πιστού « Να Αγαπάτε τους εχθρούς σας, να ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ εκείνους που σας καταριούνται, να φέρεστε καλα σ'εκείνους που σας μισουνε, και να προσεύχεστε για εκείνους που σας προσβάλλουν και σας κατατρέχουν»( Ματθαίος 5:44) ειναι ο Λόγος του Κυρίου μας που πρέπει εμείς τα πιστά παιδιά οπωσδήποτε να υποταχθούμε. 
Από το ίδιο στόμα ΔΕΝ πρέπει να βγαίνει Ευλογία και κατάρα.... απο την ιδια Πηγή να αναβλύζει γλυκό και Πικρό νερό, μας νουθετεί ο Απόστολος Ιάκωβος.(Ιακώβου 3:8-11) 

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΑΣΤΩ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΥΛΟΓΩ, Είναι το αξίωμα και ο νομός Ζωής για τον πιστό. 
«Να ΕΥΧΕΣΤΕ για το καλώ εκείνων που σας κατατρέχουν. Να ΕΥΧΕΣΤΕ γαι το καλό τους και ΜΗΝ τους καταριεστε» Είναι η εντολή του Κυρίου μας !!! 

Αδέλφια μου, αφού ένα τσουναμι ευλογιών έχει προετοιμάσει ο Κύριος μας, και συντομεύει ο καιρός που στο κέντρο των ευλογιών του θα βρεθούμε , πόσο προσεγμένη, Άγια και ζέστη θα πρέπει να είναι σήμερα και αύριο και πάντοτε η συμπεριφορά μας ; 

Τον Κύριο μου θα ΥΜΝΩ και καθε άνθρωπο θα ΕΥΛΟΓΩ, ειναι ο δικός μου στόχος. Αμην
Και Φιλε, αν στον Χριστό ακόμα δεν έχεις δοθεί και ΣΩΤΗΡΑ σου δεν τον έχεις ΔΕΧΤΕΙ, άνοιξε του σήμερα την καρδία σου, ώστε και εσυ στο ΤΣΟΥΝΑΜΙ των Ευλογιών που θα μας καταβρεξει, και εσύ να συμπεριληφθείς και απο το Άγιο του πνεύμα δυναμικά να σφραγισθείς. Αμήν !

No comments:

Post a Comment