Popular Posts

Thursday 27 June 2013

XΡΙΣΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ

Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΕΡΓΩΝ (Εφεσιους 2:8-9) στον καθένα που πεινά και διψά στην ευλογία του Θεού να μπει, και ΑΝΟΙΓΕΙ την καρδιά του με πίστη στον Χριστό. Συνειδητά και καρδιακά του ΔΙΝΕΤΑΙ, του παραδίνεται.(Ιωάννης 3:16,Αποκάλυψη 3:20)

Ο Χριστος και κανεις αλλος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ την Σωτηρια να σου χορηγησει « Και ουκ εστιν εν ΑΛΛΩ ΟΥΔΕΝΙ η ΣΩΤΗΡΙΑ» «Και σε ΚΑΝΕΝΑΝ αλλον ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ η ΣΩΤΗΡΙΑ < κανεις άλλος εκτος του Χριστού δεν μπορεί να σου μεταδώσει την Σωτηρια > κι ουτε υπάρχει πρόσωπο διαφορετικό απο τον Χριστό, δοσμένο κατω απο τον ουρανό μεταξύ των ανθρώπων, μεσω του οποίου μπορούμε εμεις να σωθούμε» λέγει ο Αψευδής Θεόπνευστος λόγος του Θεου, κα ωφέλιμο είναι να τον Πιστευσουμε (Πράξεις 4:12) και στον Χριστό να δοθουμε, ωστε την Σωτηρία του να μπούμε. 

Η Σωτηρια ειναι απροοπτη και αιφνιδιαστικη (για μας), για όλους όσους ο Θεός ΚΑΛΕΣΕ ΣΥΜΦΩΝΑ με την πρόθεση του. Γιατι αυτούς που ΓΝΩΡΙΣΕ απο πριν πως θα ΣΩΘΟΥΝ < πως τον Γιου του τον Χριστο θα τον  ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ και του ΔΟΘΟΥΝ> αυτούς και ΠΡΟΟΡΙΣΕ να λάβουν την μορφή του Γιου του..... και τους ΚΑΛΕΣΕ και τους ΔΙΚΑΙΩΣΕ...και τους ΔΟΞΑΣΕ (Ρωμαίους 8:28-29) χαρίζοντας τους το ανεκτίμητο Δώρο της Σωτηρίας . 

Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑ  καθε ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, γιατι ο Χριστός ειναι ο Αιτιος ΠΑΝΤΟΤΕΙΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ (Εβραιους 5:9) για ολους εκείνους που συνειδητά και καρδιακά ΣΩΤΗΡΑ τους τον  δεχτούν (Ιωάννης 1:12-13), αφού εχει την ΔΥΝΑΜΗ να ΣΩΖΕΙ για πάντα  -ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΕΣ-  οσους προσέρχονται στον Θεο μέσω Αυτού.(Εβραίους 7:25) 

 Φίλε μου, αν και εσυ ΜΕΣΩ του Χριστού επιστρέψεις στον Θεο θα ΣΩΘΕΙΣ. Γιατι ο Χριστός ειναι η πόρτα των προβάτων και  όποιος ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ σ' Αυτον ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα Μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή.(Ιωαννης 10:9) 

"Kυριε Ιησού Χριστέ σου δίνομαι, σου Παραδίνομαι. Γενηθητω το θέλημα σου στη ζωη μου" Ειναι η προσευχή που εισαγάγει τον αμαρτωλό κάτω απο την ΣΚΕΠΗ, ΕΥΛΟΓΙΑ, και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του Κυρίου μας Ιησού Χρίστου. 
Σου εύχομαι να του δοθείς και στην Αιώνια Ζωή και εσύ να μπεις. Αμην! 

No comments:

Post a Comment