Popular Posts

Thursday 6 June 2013

ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ

Γιατι εκτός του Χριστού δεν υπάρχει Σωτηρία ουτε και υπάρχει Κάτω απο τον ουρανό αλλο όνομα που θα μπορέσουμε να επικαλεστούμε εμεις οι άνθρωποι για να σωθούμε.(Πραξεις 4:12) βεβαιώνει όλους μας ο Απόστολος Πέτρος.
Και ο ίδιος ο Χριστός τόνισε και είπε :
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ο ΔΡΟΜΟΣ, και η ΑΛΗΘΕΙΑ και η Ζωη.Κανενας ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ στον Πατερα παρα μοναχα περνώντας απο μένα.(Ιωάννης 14:6)
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ η Πορτα των Προβάτων.... Αν κανείς ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ' ΕΜΕΝΑ ως εισοδο , ΘΑ ΣΩΘΕΙ!(Ιωαννης 10:1,9)
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ο Καλος βοσκός....Τα δικα μου προβατα Αναγνωρίζουν την Φωνη μου και ΜΕ ΑΚΟΛΟΘΟΥΝΕ. ΚΙ' ΕΓΩ ΠΑΡΕΧΩ σ΄ αυτα αιώνια ζωη και ΠΟΤΕ ΔΕΝ θα ΧΑΘΟΥΝ!(Ιωάννης 10:11,27-28) Και αν νομίζει κάνεις οτι χωρίς τον Χριστό ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτεί.(Πραξεις 4:12) στην Αιώνια ζωη θα μπει πάσχει απο Παραφροσύνη και τον εαυτό του ΕΞΑΠΑΤΑ !
Πάσχω απο ΠΑΡΑΦΡΟΣΎΝΗ σημαίνει Πιστευω τελείως αντίθετα απο καθε λογική. Παραδείγματος χάρη πάσχει απο ΠΑΡΑΦΡΟΣΎΝΗ αυτος που νομίζει οτι αν πηδήξει απο το αεροπλάνο απο δεκα χιλιάδες μετρα ιψος με ανοιχτή ομπρέλα θα ΣΩΘΕΙ !!!

Παραφροσύνη ειναι να ΑΡΝΕΙΣΑΙ την ΛΟΓΙΚΗ και την ΑΛΗΘΕΙΑ να παραδεχτείς, και Φίλε μου αν νομίζεις οτι ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ τον ΧΡΙΣΤΟ Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ θα ΣΩΘΕΙΣ ειναι μεγαλη ΠΑΡΑΦΡΟΣΎΝΗ. Γιατι στην Βασιλεία του Χριστου δεν θα μπούνε εκείνοι που του Λένε "Kυριε" "Kυριε" και δε καταδεχοντε Σωτηρα τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ, αλλα μονο οσοι καρδιακα τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ και ΣΩΤΗΡΑ τους τον ΔΕΧΤΟΥΝ: «Οσοι ΔΕΧΤΗΚΑΝ τον Χριστο σ'αυτους ΕΔΩΣΕ το Προνομιο-την ΕΞΟΥΣΙΑ-ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ»(Ιωαννης 1:12-13).

Παιδι ΘΕΟΥ δεν γεννιέσαι ουτε μπορεί να σε κάνει η Εκκλησία σου, αλλα μόνο ο ΧΡΙΣΤΟΣ όταν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ του ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πορτα της καρδια σου (Αποκαλυψης 3;20) και του ΔΟΘΕΙΣ και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ.(Ιωάννης 1:12-13,3:16,36,,6:35,40,47,7:37)

Παιδί Θεού γίνεσαι μόνο αν συνειδητά και ΚΑΡΔΙΑΚΑ τον ΧΡΙΣΤΟ Εμπιστευτείς και απο τον Χριστο ΕΞΑΡΤΗΘΕΙΣ (Ιωαννης 3;16,36,5:24) και τον ΤΙΜΑΣ (Ιωαννης 5:23-24) και ΠΡΟΣΒΛΕΠΕΙΣ σ΄Αυτον και πηγαίνεις και φέρνεις τις ανάγκες σου σ' Αυτον (Ματθαίος 11:28,Ιωάννης 6:35,40) και ως ΕΙΣΟΔΟ σου στην Βασιλεια του τον ΔΕΧΤΗΚΕΣ, και ΔΟΘΗΚΕΣ στον ιδιο "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ η Πόρτα των Προβάτων.... Αν κανείς ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο , ΘΑ ΣΩΘΕΙ ! "(Ιωαννης 10:1,9)
Φιλε, ΜΟΝΟ ο Χριστός ειναι ο ΔΡΟΜΟΣ που οδηγεί στο Σπίτι του Πατρός και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ άλλος δρόμος (Ιωαννης 14:6) και αν τον Χριστό Σωτήρα σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ απο τον Χριστο θα ΣΩΘΕΙΣ,και στην Αιωνια Ζωη θά μπεις, αν όμως την προσφορά Σωτηριας του Αρνηθείς (Ματθαιος 11:28,Αποκάλυψη 3:20) και Σωτήρα σου αρνηθείς να τον ΔΕΧΤΕΙΣ μακριά του για πάντα θα χαθεις.

«Κυριε Ιησου Χριστε σου ΔΙΝΟΜΑΙ, σου ΠΑΡΔΙΝΟΜΑΙ. ΑΝΟΙΓΩ σημερα την καρδια μου και ανεπιφυλκτα ΣΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ μου.Γενηθητω το θελημα σου στη Ζωή μου»είναι η προσευχη που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό !!

No comments:

Post a Comment