Popular Posts

Wednesday 28 December 2016

THN ΛΥΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ

Δεν γίνεται να ζεις, να μην ελπίζεις και την λύτρωση να μην επιθυμείς.
 Φιλε μου κάθε άνθρωπος ασχέτως πόσο ευτυχής και πληρωμένος φαίνεται κατά βάθος η καρδιά του λύτρωση και ψυχική δροσιά αναζητά, και τις περισσότερες φορές την καρδιακή εκπλήρωση την αναζητούμε , στην καριέρα, στην επαγγελματική και κοινωνική αναγνώριση, στα λεφτά, στο σεξ, άλλα τίποτε από οτι και αν κατακτήσει ο άνθρωπος δεν θα δροσίσει την ψυχή του. 

Η Σαμαρείτις  τον καιρό του Χριστού έλπιζε και αυτή να βρει τον ιδεώδη σύντροφο ζωής, πέντε άνδρες είχε παντρευτεί αλλα τον πόνο και την αποτυχία της κουβαλούσε και με ένα έκτο άνδρα που δεν ηταν άνδρα της ζούσε.(Ιωάννης 4:17-18) Αλλά μην την κατακρίνεις γιατί μακάριοι ειναι ολοι όσοι ασχέτως κοινωνικής  επιτυχίας και ευδαιμονίας όπως ο Κορνήλιος (Πράξεις 11:13-14) η αποτυχίας πόνου, θλίψης και μετάνοια όπως η Μαρία η Μαγδαληνή τρέξουν στον Χριστό λύτρωση και  αιώνια ψυχική δροσιά να βρουν. 
Στον Χριστό έτρεξαν ολοι οι κουρασμένοι, οι άρρωστοι και τσακισμένοι απο την ζωή και ο Πατέρας του δαιμονισμένου παιδιού, και ολοι βρήκαν ψυχική ανακούφιση και λύτρωση, δηλαδή την απελευθέρωση απο το πλήγμα, την αρρώστια, τον πόνο, την απελπισία και πίκρα που τους ειχε κλέψει την χαρά της ζωής.  
Φίλε, μόνο ο Ιησούς Χριστός μπορεί να σου χαρίσει την ΛΥΤΡΩΣΗ που κανείς δεν μπορεί να σου την δώσει. Φίλε μου εχω μια κόρη που πάσχει απο σχιζοφρένεια απο τα 13, ακόμα και αν είχα εκατομμύρια δολάρια για τη θεραπεία της, πάλι κανένας γιατρός στον κόσμο δεν θα μπορούσε να μου την γιατρέψει, και να ανακουφίσει την δικη μου καρδιά. Και το ίδιο ισχύει οχι μόνο για ανίατες αρρώστιες αλλα και για όλους τους βαθιά κτυπημένους και κτυπημένες από τη ζωή που ζουν ανάμεσα μας και ειναι χαμογελαστοί αλλα στο βάθος της καρδιάς του έχουν μια πληγή που μόνο ο Χριστός μπορεί να την γιατρέψει και την πολυπόθητο λύτρωση να τους χαρίσει ! 
<< Αν κάποιος/α διψάει ας έρχεται σε μένα και να πίνει. Όπως το λέει η γραφήΠΟΤΑΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ>>(Ιωάννης 7;37) αυτή φίλε/η μου ειναι η αξιόπιστη υπόσχεση του Χριστού για σένα, αν τον Χριστό και εσυ εμπιστευτείς και προσωπικό Σωτήρα σου δεχτείς <ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν απο σένα !!!> είναι δυνατόν ??? Ναι φίλε μου, γιατί από το Άγιο του Πνεύμα θα βαπτιστείς, την αφάνταστη πολυπόθητη λύτρωση θα λάβεις, και το Αγιο Πνεύμα του Θεού μέσα σου σαν θεόσταλτες δροσοσταλίδες θα δροσίζει την καρδιά σου όλες τις ήμερες της ζωής σου όταν στον ΘΕΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ανοίξεις την καρδία σου και ΣΩΤΗΡΑ σου τον δεχτείς. Αμήν!

No comments:

Post a Comment