Popular Posts

Wednesday 14 December 2016

ΑΝ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑ

Ποτέ κανείς δεν μπήκε στον παράδεισο χωρις απο τον Χριστο να εξαρτηθεί. Διάβασε το Ευαγγέλιο απο την αρχή μέχρι το τέλος και θα διαπιστώσεις οτι μόνο εκείνοι που οπως οι Απόστολοι και η Μαρία η Μαγδαληνή τον Χριστό με ολη τους την καρδια εμπιστεύτηκαν και παρέμειναν ριζωμένοι  σ' Αυτον στον Παράδεισο μετά θάνατο μπηκαν.
Όταν προδίδεις τον Χριστό και τον υποτιμάς γιατι νομίζεις οτι στον παράδεισο θα μπεις εσυ που αρνείσαι απο Αυτόν να εξαρτηθείς, αλλα σε άλλους τρέχεις βοήθεια να ζητάς και τον ίδιο και τον λόγο του αψηφάς ;
«ΕΛΑΤΕ σε ΜΕΝΑ όλοι εσείς που είστε κουρασμένοι και βαριά φορτωμένοι κι ΕΓΩ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ»(Ματθαίος 11:28) «Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σ'Ε ΜΕΝΑ και να πίνει.Όπως το λέει η γραφή ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν μέσα απο εκείνον που πιστεύει Σ' ΕΜΕΝΑ ! »(Ιωάννης 7:37) «Αν κανείς προσφύγει Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή»(Ιωάννης 10:9)
Φίλε μου τον εαυτό σου εξαπατάς γιατί ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ -εκτός του Χριστού- ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΛΘΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ  ΔΟΣΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ" ( Πράξεις 4:12) αλλά όποιος τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και το κάλεσμα του «Να, Στέκομαι τωρα μπροστά στην Πόρτα της καρδιάς σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακουσεις τη Φωνη μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πορτα, Θα ΜΠΩ μεσα ΕΓΩ και θα ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ μαζι» (Αποκάλυψη 3:20) απαντήσει στην Κιβωτό της ΣΩΤΗΡΙΑΣ του και αυτός θα μπει και ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΧΑΘΕΙ !! (Ιωάννης 10;9) αλλα έχει μεταβεί απο τον θάνατο στην ΖΩΗ !! 

<< Αυτόν που ΈΡΧΕΤΑΙ σε μένα , αυτόν οχι, δε θα τον αποδιώξω.>>( Ιωαννης 6:37) ειναι η αξιόπιστη υπόσχεσης του. Αν σήμερα και εσυ τρέξεις στον Χριστό, προσφύγεις στον Χριστό( Ιωάννης 10:9) και απο Αυτόν εξαρτηθείς, όπως και οι Απόστολοι και όλοι οι γνήσιοι πιστοί μετα θάνατο μαζι με τον ΣΩΤΗΡΑ σου τον Ιησού Χριστό και εσύ θα βρεθείς. ΑΜΗΝ

"Κύριε Ιησού Χριστέ συγχώρεσε με τον αμαρτωλό, που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα και σε απόσταση  σε κρατούσα. Χριστέ μου σου ανοίγω την Καρδιά μου και σε παρακαλώ έλα και μείνε μαζί μου όλες τις ήμερες της ζωής μου ειναι η Προσευχή μου. Σ' ευχαριστώ."  Είναι η προσευχή που ο Χριστός θα απαντήσει και με την παρουσία του στην καρδιά σου θα σε τιμήσει !!

No comments:

Post a Comment