Popular Posts

Sunday 11 December 2016

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΥΠΟΤΙΜΑΣ

Μα ποιος τέλος πάντων είναι ο Χριστός που λατρεύουμε ;
Φίλε μου ο Χριστός δεν ειναι ο μικρός Χριστουλης αλλά ο προϋπάρχον Θεός ο Λόγος που ΥΠΗΡΧΕ παντα με τον Θεο, και τα ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ... η ΠΗΓΗ της Ζωής!! (Ιωάννης 1;1-4) Είναι η εικόνα του αόρατου Θεού  - Φως εκ Φωτός, Θεόν αληθινόν εκ Θεού αληθινού, γεννηθέντα, ου ποιηθέντα, ομοούσιον τω Πατρί, δι' ου τα πάντα εγένετο- ο νόμιμος κληρονόμος ολης της δημιουργίας..... που ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΕ τα ΠΑΝΤΑ...  και τα πάντα ΟΛΟ το ΣΥΜΠΑΝ ΜΕΣΩ Αυτού και γι' Αυτόν εχουν δημιουργηθεί !!(Κολοσσαεις 1:15--16)
"Αν με αγαπάς θα με υπακους και θα κάνεις το θέλημα μου" λέει ο Κύριος. Αν όμως τον Χριστό εσυ  που λες οτι τον αγαπάς, δεν τον υπακους δεν θα νικάς. !!!
Φίλε μου ο Κυριος ευλόγησε τα πίστα του παιδιά να ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ απο ΝΙΚΗΤΕΣ (Ρωμαίους 8:37) μέσω του Χριστού που τον Αγαπούν και τον ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ !!

<< Και ξέρουμε βέβαια οτι τίποτε δεν θα χωρίσει παιδιά του Κυρίου -που τον Αγαπούν και τον ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ <απο την ΔΥΝΑΜΙΚΗ του  ΠΑΡΟΥΣΙΑ  στην ζωη τους>  ούτε θάνατος, ούτε ζωή, ούτε άγγελοι ουτε αρχές, ουτε φουρτούνες και αναποδιές αλλα ΜΕΣΑ απο κάθε συμφορά θα ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ απο ΝΙΚΗΤΕΣ !! (  (Ρωμαίους 8;37-39) αυτό Χριστιανέ μου αδελφέ ισχύει στην Ζωη μου στην Ζωη σου ????     
Φίλε, αν ίσως λες "πως αφού είμαι Χριστιανος τον Χριστό ακομα υποτιμώ ;"
 Τον υποτιμάς αν μέχρι σήμερα την  ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ του « Να, Στεκομαι τωρα μπροστα στην Πορτα της καρδιας σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη Φωνη μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, Θα ΜΠΩ μεσα ΕΓΩ και θα ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ μαζι» (Αποκάλυψη 3:20) αψηφάς και σε απόσταση τον κρατάς. Επισης αν εισαι γνήσιο πιστό του παιδι, τον υποτιμώ και τον  όταν αρνούμαι η αρνείσαι στην διόρθωση του να υποταχθω/είς και τότε την πολυπόθητη ΝΙΚΗ δεν θα δω και δεν θα την δεις !!
Αγιο Πνευμα βοηθα με στον Λογο του Κυριου που αγαπω, να ΥΠΟΤΑΧΘΩ”
Aς ειναι η καθημερινή προσευχη μου, προσευχη μας, και την ΝΙΚΗ του στην ΖΩΗ μας θα την δουμε. Αμην!!

No comments:

Post a Comment