Popular Posts

Thursday 8 December 2016

"AN ΔΙΨΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ" Ιησους Χριστος(Ιωάννης 7:37)

Aν εχεις πνευματική δίψα,αν ζητάει η ψυχή σου να ξεδιψάσει, ο Χριστός σε προσκαλεί στον ίδιο να τρέξεις και σου υπόσχεται οτι απο τα Άγιο πνεύμα του αιώνια θα ποτίζεται η ψυχή σου:<< Αν διψάει κάποιος Σ' ΕΜΕΝΑ να ΕΡΧΕΤΑΙ και να πίνει. Όπως το λεει η γραφή, ποτάμια ζωντανού *νερού* -παρομοιάζει το Αγιο Πνευμα με το ΖΩΝΤΑΝΟ νερό- ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΜΕΣΑ απο εκείνον που ΠΙΣΤΕΥΕΙ Σ' ΕΜΕΝΑ !!!>> (Ιωάννης 7;37) Και ποια είναι η ένδειξης οτι κάποιος Πιστεύει στον Χριστό είναι αν ΥΠΑΚΟΥΕΙ τα λόγια του και τον ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ !
Ο Χριστός είπε << Ελάτε ΣΕ ΜΕΝΑ ολοι εσείς που ειστε κουρασμένοι -ψυχικά- και βαριά φορτωμένοι και ΕΓΩ θα σας ΑΝΑΠΑΥΣΩ>>( Ματθαίος 11;28) Ψυχική ΑΝΑΠΑΥΣΗ θα λάβει αυτός που θα τον υπακούσει και ΤΡΕΞΕΙ και απο τον ΙΔΙΟ ΖΗΤΗΣΕΙ βοήθεια, και ΟΧΙ ο ανυπάκουος που τον Ιδιο και τα λόγια του αψηφά.
Εκείνος που Πιστεύει στον Χριστό, μετά χαράς ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του << Να, Στέκομαι τώρα μπροστά στην Πόρτα της καρδιάς σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη Φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, Θα ΜΠΩ μέσα ΕΓΩ και θα ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ μαζί» (Αποκάλυψη 3:20) ο δύσπιστος ομως δεν ανταποκρίνεται στην Προσφορά Σωτηρίας του.
Από την Υπακοή σου στον Χριστό και στα ΛΟΓΙΑ του αποδεικνύεται η ΠΙΣΤΗΣ η η ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ σου, κι' ο καθένας που με ΠΙΣΤΗ και ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ στο κάλεσμα του απο το Άγιο του Πνεύμα θα ΒΑΠΤΙΣΘΕΙ, θα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ και ΠΟΤΑΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΝΕΡΟΥ θα ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΜΕΣΑ του !! ( Ιωάννης 7:37)
Φίλε μου η Πίστη στον Χριστό απο την ΥΠΑΚΟΗ στα λόγια του φαίνεται και αποδεικνύεται << Αν με αγαπάει κάποιος, θα ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ τον Λογο μου -δηλαδη θα ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ τα λογια του και ΔΕΝ θα τα ΑΨΗΦΗΣΕΙ αυτο ειναι το μοναδικό ΤΕΚΜΗΡΙΟ Πιστης - και ο Πατερας θα τον ΑΓΑΠΗΣΕΙ, και ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ σ' αυτον και θα ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΜΕ μαζι του !!>> (Ιωάννης 14;23) πιστεύεις στα λόγια του, η δεν τα πιστεύεις ;
Φίλε μου πάψε να διστάζεις, πάψε να μην εμπιστεύεσαι τον Χριστό τον μόνο που την ΣΩΤΗΡΙΑ μπορεί να σου χαρίσει, απάντησε το Κάλεσμα του,( Αποκάλυψη 3;20) άνοιξε του διάπλατα την καρδιά και απο το Άγιο Πνεύμα του θα ΒΑΠΤΙΣΤΕΙΣ !! και ΠΟΤΑΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΝΕΡΟΥ θα ΞΕΧΥΘΟΥΝ και ΜΕΣΑ απο ΕΣΕΝΑ, και ποτε δεν θα σε αφήσει ουτε θα σε εγκαταλείψει (Εβραίους 13:5)
"Χριστέ μου, σου ΑΝΟΙΓΩ την καρδιά μου και σου Ζητώ να έρθεις και να μείνεις μαζί μου ΟΛΕΣ της ήμερες της Ζωής μου. Μετανοώ που μακριά σου ζούσα όλο αυτον τον καιρό, και σήμερα σου ΔΙΝΟΜΑΙ σου Παραδίνομαι, και προσεύχομαι το ΘΕΛΗΜΑ σου να γίνει στη Ζωή μου. Είμαι δικός/ια σου." Είναι η προσευχή που αν ειναι ειλικρινής σώζει τον αμαρτωλό που τον Χριστο εμπιστευτεί και αρχίσει και τον ακολουθεί !!

No comments:

Post a Comment