Popular Posts

Saturday 3 December 2016

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΔΕΧΤΕΙΣ

Φιλοι μου ξημερώνει εδώ στο Βανκούβερ μια καινούργια ημέρα και σας εύχομαι στον Κύριο με ολη την καρδιά σας να αγκιστρωθείτε προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σας να τον δεχτείτε και μεθαύριο απο το Αγιο Πνευμα του να βαπτιστείτε, γιατι ο Χριστός μας που έδωσε την ζωή του ΘΥΣΙΑ ΕΥΩΔΙΑΣ για χάρη μας (Α,Πετρου 2;24) μας είπε << Αν δεν ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΞΑΝΑ -ο άνθρωπος- ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ΜΠΕΙ στην ΒΑΣΙΛΕΙΑ του Θεου>>(Ιωάννης 3;3,3;5) 

Ναι φίλε μου, ο Χριστός στον σταυρό ΦΟΡΤΏΘΗΚΕ την δική μας αμαρτία,(Α.Πέτρου 2;24)  ΠΛΗΡΩΣΕ τα ΛΥΤΡΑ για λογαριασμό μας (A.Τιμόθεου 2;6) ωστε να μην χαθούμε,  αλλα όποιος τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ απο ολες τις αμαρτίες του να ΣΥΓΧΩΡΕΘΕΙ και να λάβει το καινούργιο του παρόν την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, που χωρίς αυτήν κανείς στην βασιλεία του δεν θα μπει !!! 
Πολύτιμε αδελφέ/η μου, αμήν σήμερα την προσφορά ΣΩΤΗΡΙΑΣ του Χριστού << Να, Στεκομαι τώρα μπροστα στην Πορτα της καρδιάς σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακουσεις τη Φωνη μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πορτα, Θα ΜΠΩ μεσα ΕΓΩ και θα ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ μαζι» (Αποκάλυψη 3:20) και εσυ να την απαντήσεις, από το Αγιο Πνεύμα του να βαπτιστείς και στην Αιώνια ζωή και εσυ να μπεις. ! ! !  
Δεν θα είσαι Ποτέ πια ο ίδιος απο την στιγμή που τον Χριστό ΣΩΤΗΡΑ σου δεχτείς, θα είσαι Πιστό δικό του Παιδί ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ, ΣΩΣΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ και ΠΟΤΕ δεν θα σε ΑΦΗΣΕΙ ουτε θα ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ !! (Εβραίους 13;5) είναι η αξιόπιστη ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ του !

No comments:

Post a Comment