Popular Posts

Sunday 25 December 2016

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ

Ελεήμων, και γεμάτος ΧΑΡΗ είναι ο Σωτήρας μας Χριστός που έδωσε την ζωή του για μας, για να πληρώσει τα λύτρα όλων μας.
Όλες οι ευλογίες, θεραπείες και η Σωτηρία απο αυτόν πηγάζουν διότι αυτός ειναι η Πηγή της ευλογημένης αιωνίου Ζωής, της περίσσιας ζωής.(Ιωάννης 1:4,10;10)
Ο Χριστός αδέλφια μου, ειναι ο ισχυρός Θεός και ο Άρχοντας της Ειρήνης(Ησαΐας 9;5), και το έλεος του για την κόρη μου καθε μέρα το ζητώ ο ανάξιος στην ζωη της να το δω , την πολυπόθητη απο την σχιζοφρένεια λευτεριά να της χαρίσει και με αφάνταστη χαρα ολους μας να μας γεμίσει !
Φίλε μου που αν και πολλές φορές έχεις ακούσει για την ΧΑΡΗ του Ιησού Χριστού, ομως δεν απάντησες το κάλεσμα του ( Αποκάλυψη 3;20) σωτήρα σου να τον δεχτείς  και στην ευλογία του και εσυ να μπεις, οφείλω να σε πληροφορήσω οτι αν ποτε δεν μπορείς τον Χριστό σωτήρα σου να τον δεχτείς μακριά του θα χαθείς!
Φίλε, η αιώνια στον Παράδεισο με τον Θεό Ζωή πηγάζει από τον Χριστό, Αυτός ειναι το Φως του κόσμου, ο άρτος της ζωης, αυτός που δίνει το ζωντανό νερό στον καθένα που τον εμπιστευθεί,που του το ζητήσει (Ιωάννης 7;37) και προσωπικό σωτήρα του τον δεχτεί !!
«Ο Χριστός στους δικούς του ηρθε και ΔΕΝ τον δέχτηκαν. Όσοι ομως τον δέχτηκαν σ' αυτούς έδωσε το προνόμιο, την εξουσία να γίνουν παιδιά θεού, και που δεν γεννήθηκαν απο γυναίκας αίμα, ουτε απο ανθρώπινη πρωτοβουλία, αλλα απο τον Θεο γεννήθηκαν Ξανά.»(Ιωάννης 1:12-13)

"Ποτέ δεν θα μπεις στον παράδεισο αν αρνείσαι Σωτήρα σου να με δεχτείς" λέει ο Κύριος.

No comments:

Post a Comment