Popular Posts

Tuesday 20 December 2016

ΑΛΙΜΟΝΟ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΟΥ ΔΙΑΣΚΟΡΠΊΖΟΥΝ !!!

Πιστεύω ότι ο Κύριος λέει "Αλίμονο σ' αυτους που τα πρόβατα μου διασκορπίζουν, που με δογματικές παρωπίδες αποστερούν τα πιστά μου παιδιά απο την δύναμη που ρέει από την Πίστη τους στα λόγια μου." Φίλοι μου ο Χριστός είναι ο ίδιος ΧΘΕΣ, σήμερα και Αύριο, και AMETAΜΕΛΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ, δηλαδή οι Δωρεές και η κλήση του ΘΕΟΥ( Ρωμαίους 11:30) Οχι μόνο τα ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ που ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ έδωσε/προίκισε ο Χριστός στο σώμα του για το ΣΥΜΦΕΡΟΝ του ΕΡΓΟΥ (Ρωμ 12 Α Κορ. 12. Εφες. 4 A Πετρ 4) δεν τα πήρε πίσω, αλλά ακόμα και η ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ του στον Εβραϊκό λαό που στην πλειοψηφία του τον απέρριψε και παρέδωσε στους Ρωμαίους για σταύρωση είναι ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ !!! ( Ρωμ 11:30) Αλίμονο αν οι ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ και τα ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ του Χριστού ήσαν ληξιπρόθεσμα, τότε θα ήμασταν σαν τα κύματα της θάλασσας που ο άνεμος τα παρασέρνει εδώ και εκει.Βασικά, ο λόγος του Κυρίου λέει «Αυτός που ζητά να ΖΗΤΑ Με ΠΙΣΤΗ χωρίς να ΑΜΦΙΤΑΛΑΝΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ...... Γιατι βέβαια, ας μην εχει την ιδέα πως θα πάρει κάτι από τον Κύριο ο άνθρωπος εκείνος που ειναι δίγνωμος και άστατος »(Ιάκωβος 1:6-7) κι' αν τα ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ που ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ μας έδωσε τα αμφισβητούμε δεν θα τα δούμε ούτε θα τα γευτούμε !!
Και ακόμα χειρότερα αν το κάλεσμα του «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ'ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΕΙΣΟΔΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙ (Ιωάννης 10:9,Ιωάννης 7:37) το αμφισβητούμε στην ΕΥΛΟΓΙΑ του δεν θα μπούμε !! Φίλοι μου, χωρίς καρδιακή στερεή πίστη στον Χριστό στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Πατρός δεν θα μπούμε και ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΙΣΜΑ η θαύμα, η θεραπεία δεν θα δούμε αλλα μακριά του θα χαθούμε !! Και αλίμονο σε μένα και στον καθένα που από δογματική στενότητα αποθαρρύνει αυτούς που Χάρη και βοήθεια ζητούν να βρουν, και που λένε "τα ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ έπαψαν να ισχύουν, η μονο μέσω της δικής μας εκκλησίας ΣΩΤΗΡΙΑ και ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ θα βρεις".
Φίλε , ο Χριστός την καρδιά σου θα την γιατρέψει και χαρίσματα και ΑΙΩΝΙΑ Ζωή θα σου χαρίσει όταν ΣΩΤΗΡΑ σου τον δεχτείς και από αυτόν και μόνο με ΠΙΣΤΗ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙΣ !!«ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ'ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΕΙΣΟΔΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙ (Ιωάννης 10:9)

No comments:

Post a Comment