Popular Posts

Friday 16 December 2016

ΣΤΙΣ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΝΑ ΒΡΩ;

"Αναζήτησε τον Κύριο τον Θεο σου, και θα τον βρεις, αν τον ΖΗΤΗΣΕΙΣ με ολη σου την KΑΡΔΙΑ και με ολη σου την ΨΥΧΗ"(Δευτερονόμιο 4;29)
Aν με ζητήσετε θα με βρείτε φτάνει να με ΖΗΤΗΣΕΤΕ με ΟΛΗ σας την ΚΑΡΔΙΑ , θα με ΒΡΕΙΤΕ και θα ΑΛΛΑΞΩ την ΚΤΑΣΤΑΣΗ σας.(Ιερεμίας 29;13) ειναι η αξιόπιστη υπόσχεσης του Κυρίου που για καθε φορτωμένο με έννοιες και σκοτούρες αμαρτωλό που τον Κύριο ζητήσει με όλη του την καρδιά, και με πίστη του ανοίξει την πόρτα  της καρδίας του (Αποκάλυψη 3;20) και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ του  τον δεχτεί !!
« ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ,.ΒΑΛΤΕ το ζυγο μου πανω σας και ΔΙΔΑΧΤΕΙΤΕ απο ΜΕΝΑ.....και ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΝΑΠΥΣΗ στις ΨΥΧΕΣ σας»(Ματθαίος 11:28) 
Γεμάτο πόνο ήταν η ψυχή μου και της γυναίκας μου το 1987 οταν η κόρη μου η Χριστίνα τότε 14 ετών μετά απο δυο δύσκολα χρόνια 85-87 βρέθηκε να έχει σχιζοφρένεια. Δόξα ομως στον Κύριο οτι ο πόνος και η απόγνωσης με προώθησαν να υψώσω τα χέρια μου στον ουρανό και να πω "Θεε μου αν υπάρχεις βοήθησε με" και σε λιγότερο απο δυο Χρόνια τον Κυριο Ιησου Χριστο είχα απολύτως εμπιστευτεί και με ολη μου την καρδία μου του είχα δοθεί. Χωρίς τον Χριστο δεν θα είχα καταφέρει να επιζήσω, και παρόλο που η κατάστασης της Χριστίνας δεν άλλαξε, και ως άνθρωπος έλαβα οπως καθε άνθρωπος και άλλες ανεπιθύμητες εκπλήξεις, ο ΣΩΤΗΡΑΣ μου ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ηταν ΠΑΝΤΑ στο πλευρό μου, και εξομάλυνε τον τραχύ δρόμο, με γέμισε  με εμπιστοσύνη οτι το τελικό αποτέλεσμα θα ειναι καλό!!!
Φίλε μου με πολύ αισιοδοξία ζω απο το 1988, και αν την ΧΑΡΗ και το ΕΛΕΟΣ του Χριστού δεν το έχεις ακόμα γνωρίσει και γευτεί τωρα εινα ο καιρός και εσυ στον ΧΡΙΣΤΟ με ολη σου την καρδία να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ, ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του και εσυ να μπεις !!
«Ο Χριστος ηρθε στους δικους του και ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ.Ομως σ` εκεινους που τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ και τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ σ` αυτους ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ. Απο τον θεο ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ξανα και ΟΧΙ απο σαρκική μείξη, ανθρώπινη θέληση η ανδρική επιθυμια» (Ιωάννης 1:12-13) Αμήν και εσυ τον ΣΩΤΗΡΑ Χριστό προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς γιατί τότε απο το Άγιο Πνεύμα θα γεννηθείς ΞΑΝΑ , και στις ΕΥΛΟΓΙΕΣ τις πολλές και τα σχέδια τα καταπληκτικά που εχει για σένα (Ιερεμιας 29:11) και για τον καθένα που από Αυτόν εξαρτηθεί και εσυ θα μπεις.Αλληλούια !


«Ξέρω πολύ καλά τα σχέδια που έχω κάνει για σας. Θέλω την ευημερία σας και όχι την καταστροφή σας θέλω να σας χαρίσω το μέλλον που εσείς ελπίζετε. Αν με επικαλεστείτε και έρθετε να προσευχηθείτε σ' εμένα, εγώ θα σας ακούσω.Αν με ζητήσετε θα με βρείτε, φτάνει να με αναζητήσετε με όλη σας την καρδιά. Θα με βρείτε και θα αλλάξω την κατάστασή σας»(Ιερεμίας 29:11-14)

No comments:

Post a Comment