Popular Posts

Wednesday 7 December 2016

ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !



Ο χρόνος είναι χρήμα και ποτε σου δεν θα ευλογηθείς και στην ευλογία του Θεού δεν θα μπεις, οσο τον Χριστό σε απόσταση τον κρατάς γιατι ο Χριστός Αυτός και μόνο Αυτός ειναι η Πόρτα των γνήσιων πιστών και μόνο ΑΝ  ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΕ ΑΥΤΌΝ ΩΣ ΕΊΣΟΔΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙ (Ιωάννης 10 9) και επίσης ο Χριστός είναι ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ στον ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΟ << ΕΓΩ είμαι ο Δρομος και η Αλήθεια και η Ζωή, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ -δεν θα φτάσει- στον Πατέρα παρα ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ απο ΜΕΝΑ>>(Ιωάννης 14:6) και αν τον Χριστό και τα λόγια του αψηφούμε στην Ευλογία του Πατρός δεν θα μπούμε. 

"Δεν επιθυμώ να σε αποκλείσω απο την ΕΥΛΟΓΙΑ μου", λέει ο Κυριος, "αλλα αν επιμένεις σε απόσταση να με κρατάς στις ευλογίες που έχω για σένα δεν θα μπεις έως ότου  μετανοησεις  και με ανοιχτη καρδια Σωτηρα σου  με δεχτείς." 
Φίλε ο Χριστός στους δικούς του που αγαπούσε ΗΡΘΕ, και αυτοί -στην πλειοψηφία τους- δεν τον δέχτηκαν. Σε όσους ομως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ -τον εμπιστεύτηκαν σαν ΚΥΡΙΟ της ζωης τους - σ' αυτούς ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ !!! (Ιωάννης 1;12-13) Αυτά είναι τα χαρμόσυνα και καταπληκτικά νέα οτι αν τον Χριστό και εσύ με ΜΕΤΑΝΟΙΑ και ΠΙΣΤΗ προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου τον δεχτείς, στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Πατρός θα μπεις και ΟΧΙ από σαρκική μείξη, ουτε από ανθρώπινη θέληση η ανδρική επιθυμία άλλα από τον ΘΕΟ θα ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΞΑΝΑ( Ιωαννης 1;13) πνευματικά !! Αλληλούια.  
<< ΑΝ ΚΑΠΟΙΟς ΔΙΨΑΕΙ, Σ' ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ. Όπως το λέει η γραφή , ΠΟΤΑΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΝΕΡΟΥΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Σ'ΕΜΕΝΑ >>(Ιωάννης 14:6) Η καρδία σου με χαρά θα πλημμυρίσει και την βεβαιότητα της Αιωνίου Ζωής και εσυ θα αποκτήσεις όταν τον Χριστό του  ανοιξεις την καρδία σου και ΣΩΤΗΡΑ σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ 
'ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΝΟΜΑΙ Σ' ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ'Ειναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό.

No comments:

Post a Comment