Popular Posts

Tuesday 6 December 2016

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΘΕΙ ΠΟΛΥ

Όταν δεν μπορείς τον Χριστό Σωτήρα σου να τον δεχτείς μην τον υποτιμάς και την θρησκεία σου υπερυψώνεις αν δεν επιθυμείς περισσότερο να κατρακυλάς. 

Όλα τα χτυπήματα δεν είναι τα ίδια -θυμήσου τον Σαούλ φίλε που την θρησκεία και εσυ με γινάτι υπερυψώνεις-  το χτύπημα ΑΓΑΠΗΣ του Θεού στον Χριστό ομως και σένα θα σε φέρει  !!
Αδέλφια  μου εισερχόμαστε σε μια νεα περίοδο που ο Κύριος θα μας  ΕΛΕΗΣΕΙ με την  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και ΑΝΑΖΩΠΗΡΡΩΣΗ και σε όλα τα Εθνη  οι άνθρωποι  θα τον γνωρίσουν άμεσα όπως τον καιρό που προχωρούσε πάνω στην γη και θεράπευε τους ασθενείς, τους πονεμένους, τους αιχμάλωτους απο δαιμονικά πνεύματα, και τους πνευματικά τυφλούς( Λουκας4;18) που δεν θα κηρύτουμε με λίγο αποτέλεσμα τον Λόγο του Κυρίου στα αδέλφια μας που δεν τον ξέρουν, αλλά εμείς τα πιστά του παιδιά θα είμαστε οι φορείς της χάρης του και της δύναμης του, και οι ίδιοι μαζί με τα αδέλφια μας θα εκπλαγούμε και θα πλημμυρίσουμε από χαρά με τα θαύματα, θεραπείες, ιατρειες που ο ΚΥΡΙΟΣ ανάμεσα μας θα κάνει.
Μακάριοι είναι αυτοί που απο τώρα προετοιμάζονται με όλη την καρδιά τους να τον υπηρετήσουν, γιατί από τον Κύριο θα χρησιμοποιηθούν και την απέραντη δύναμη του στο περιβάλλον τους θα δουν. Αμήν!
Αδέλφια μου η αγάπη του Χρίστου μας είναι περιστροφική, περιστρέφεται να βρει το πιστό του το παιδί που θέλει να ευλογηθεί πολύ !!!

No comments:

Post a Comment