Popular Posts

Friday 2 December 2016

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙ

Φίλε μου, αν  είναι αμαρτία να προφέρομαι το όνομα του Κυρίου επι ματαίω/καταχρηστικά, ποσο μεγαλύτερη αμαρτία και ανοησία είναι να προσευχηθούμε να δεχτούμε τον Χριστό Σωτήρα στην Ζωή μας και μετά αντί να τον υπακούμε,  τον ίδιο και τον λόγο του να τον αγνοούμε ??? Τότε γιατί το κάναμε αυτό ; Γιατί προσευχηθηκαμε την σωστή προσευχή και του ανοίξαμε την καρδία μας ΣΩΤΗΡΑ μας να τον δεχτούμε, και μετα τον ιδιο τον Χριστό και τα λόγια του αγνοούμε; 

Η αγάπη, για τον Χριστό δεν αποδεικνύεται απλώς απο τα λόγια μας, αλλά από την ΥΠΑΚΟΗ μας. Ο ίδιος ο Χριστός  είπε:<< Αν με ΑΓΑΠΑΕΙ κάποιος θα ΕΦΑΡΜΌΣΕΙ τον Λόγο μου , και ο Πατερας μου θα τον ΑΓΑΠΗΣΕΙ, και θα ΕΡΘΟΥΜΕ σ' αυτον και θα ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΜΕ μαζι του !!>> (Ιωάννης 14;23)
Αγνοώντας τον Χριστό και τα λόγια του, δεν μπαίνουμε στην ΕΥΛΟΓΙΑ του ασχέτως αν ΣΩΤΗΡΑ μας τον *έχουμε δεχτεί* αντιθέτως δείχνει οτι δεν τον υπολογίζουμε και οτι  βρίσκουμε δικαιολογίες για να τον αγνοούμε.
Φίλε μου η ΑΓΑΠΗ του Χριστού τονώνει τον ασθενή,  
τον τονώνει και του δίνει δύναμη και ζωη !!

Εαν εισαι κουρασμένος και ασθενής ΕΛΑ στον Χριστό, τρέξε στον ΣΩΤΗΡΑ Χριστό και θα σε ΤΟΝΏΣΕΙ, δύναμη και ανάπαυση θα σου δώσει, και στον Παράδεισο μετά θάνατο μαζί του θα βρεθείς.Αμήν! 

"Ελατέ σε μενα ΟΛΟΙ εσεις που ειστε ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΤΑΚΟΠΟΙ  και βαριοφορτωμενοι μ' έγνοιες  και ΕΓΩ θα σας Ξεκουράσω. (Ματθαιος 11:28) 
"Αν διψάει καποιος, σ'εμενα ας έρχεται και να επινεύσεως το ειπε η γραφή ποταμια ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΝΕΡΟΥ θα ξεχυθούν μεσα απο εκείνον που ΠΙΣΤΕΥΕΙ σ'εμενα"(Ιωαννης 7:37-38) 

Αφιερώσου στον Χριστο και απο τον ΧΡΙΣΤΟ θα σωθείς και θα μπαίνεις και θα βγαίνεις και θα βρισκεις βοσκη.(Ιωαννης 10:9)

No comments:

Post a Comment